in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

VODOLIJA ♒

POSAO

Venera će početkom marta praviti kvadrat sa Saturnom. Nailazićete na teškoće i zastoje u tajnim pregovorima i usporavaće vas konkurencija koja će uspeti da privuče više klijenata ili kupaca. Biće neophodno da osmislite bolju strategiju ali će vam nedostajati adekvatne ideje, kao i ljudi koji bi vam pomogli da to sprovedete u delo. Merkur će se retrogradno vratiti u vaš znak, što će vam pomoći da reorganizujete vaše planove i da razradite neke ideje koje ste ranije pokušali da isprobate. Ovog puta će vam uspeti da nađete način da efikasnije i brže rešite veći deo zaostalih radnih zadataka. Venera će 5. marta ući u znak Bika i doneće vam mogućnosti da razradite jednu ideju koja bi vam pomogla da efikasnije dovršavate radne zadatke u predviđenom roku. Biće potrebno da više vremena posvetite tome kako biste sve razradili do nivoa kada bi moglo da funkcioniše lako i bez teškoća.

Merkur će 10. marta krenuti direktno i uspećete da se bolje organizujete u svemu što ste planirali, a što je nailazilo na teškoće. Vaše stručne sposobnosti će biti tražene. Se*stil Sunca sa Jupiterom i Plutonom će vam omogućiti da koristeći tajne kanale uvećate zaradu. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite finansijama, zdravstvom i administracijom. Merkur će 16. marta ući u znak Riba gde je u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju novcem i da izbegavate velika i nova ulaganja jer nećete dovoljno realno sagledavati trenutne tokove novca. Konjunkcija Marsa sa Jupiterom donosi vam nove izazove i mogućnost pokretanja nečeg što ste pripremali u tajnosti, a što bi vam moglo omogućiti veliki uspeh i zaradu ali uključuje i rizike. Saturn će 22. marta ući u vaš znak. Kako je Saturn ovde snažan i u sedištu, doneće vam napredak u karijeri i stabilne pozicije. Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni biznis. Pogodnosti da se zaposlite imaćete najviše u oblastima zdravstva, administracije i finansija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Neptunom doneće vam sklonost da idealizujete voljenu osobu i da zanemarujete nedostatke koji mogu da dovedu do tajni i nepoverenja u vašem odnosu. Potrudite se da više vremena provodite zajedno i da izgradite bolji osećaj za potrebe i raspoloženja vašeg partnera. Prijaće vam intimni trenuci i vreme koje ćete posvetiti jedno drugom. Sunce će 20. marta praviti se*stil sa Saturnom i ući će u znak Ovna. Ostvarićete jedan zajednički cilj i to će vam doneti stabilnost u vezu, a bićete i u mogućnosti da uvećate zajedničke finansije. Provodićete vreme u prijatnim razgovorima gde ćete planirati zajedničko vreme i akcije. Prijaće vam da odete na poneko kraće putovanje za vikend i lepo se provedete.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas dinamičan mesec na polju emocija. Upoznaćete više osoba koje će vas privući ali ne u dovoljnoj meri da biste nekoga izdvojili i odlučili se da uđete u emotivnu vezu. Iskoristićete ono što možete da dobijete. Sa jednom osobom ćete otići na putovanje, sa drugom ćete imati odlično slaganje u intimnim odnosima ali ne i u ostalim stvarima koje su važne za skladnu vezu. U trećoj dekadi marta upoznaćete nekog ko će posedovati dovoljno osobina koje vam odgovaraju za vezu. Nešto starije Vodolije će pažljivo pripremati teren za zavođenje osobe koja im se dopada. Saznaćete šta vašu simpatiju privlači i pružićete joj upravo ono što će je privući. Počećete da se viđate i ubrzo ćete postati emotivno i intimno bliski.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više kretanja, a najviše od svega će biti neophodno da svakog dana radite vežbe za bolju cirkulaciju, kao i da praktikujete psihofizičku relaksaciju. Cirkulacija u predelu stopala će vam biti loša, pa bi bilo dobro da obavite pregled krvnih sudova. Reumatske tegobe su moguće, kao i pojačana osetljivost na stres. Prijaće vam više boravka u prirodi. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su pune vitamina i proteina. Na prvom mestu je važno da svakog dana uzimate za doručak ovsenu kašu, pšenične klice ili integralne žitarice sa jogurtom. Jedite što više voća, posebno jabuje, mandarine, banane, kivi i avokado. Od povrća uzimajte šargarepu i zelenu salatu. Ribu jedite često. Izbegavajte slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

6, 11, 18, 21, 25

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM