in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

RIBE ♓

POSAO

Venera na početku marta pravi kvadrat sa Saturnom. U odnosima sa saradnicima nailazićete na zastoje i teškoće zbog nedostatka sredstava, kao i zbog zaostalih dugovanja. Potrebno je da drugačije postavite finansijske odnose. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Vodolije, što će vam doneti zastoje zbog nepredviđenih situacija na poslu i zbog nečega što ste prevideli. To će vas usmeriti na reorganizaciju planova i oduzeće vam dosta vremena kako biste nadoknadili propušteno i dovršili zaostale obaveze. Venera će 5. marta ući u znak Bika gde je u sedištu i omogućiće vam da započnete nove pregovore u vezi poslova koje planirate da pokrenete. Zauzećete stav koji će vam doneti uspeh i imaćete nove ideje kako da postignete više uspeha na poslovnim sastancima i prezentacijama. Očekuje vas uspeh u oblastima saobraćaja i trgovine. Sunce će praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem znaku i doneće vam dobar osećaj za dobitne poteze ali će u isto vreme i da vam donese i nejasnoće u odnosima sa osobama od autoriteta. Bićete skloni da svoju važnost previše naglašavate.

Merkur će krenuti direktno 10. marta i moći ćete da ubrzate rešavanje zaostalih radnih zadataka. Počećete da se izvlačite iz zastoja izazvanih propustima koje ste pravili u prethodnom periodu. Se*stil Marsa sa Neptunom će vam doneti efikasniju saradnju sa važnim osobama koje će svojim uticajem omogućiti realizaciju vaših planova. Imaćete dobar osećaj za dobitne poteze koje vam mogu obezbediti uspon u karijeri. Konjunkcija Marsa sa Jupiterom pružiće vam mogućnost da započnete saradnju sa inostranim partnerom što može da znatno uveća vaše finansije ali to donosi i izvesne rizike koje morate da prihvatite. Ulazak Saturna u znak Vodolije 22. marta, doneće van zaštitu od spletki i tajnih neprijatelja na poslu. Nezaposlene Ribe će imati mogućnosti da dobiju stalan posao u oblastima turizma, prosvete, komunikacija i menadžmenta. Ako planirate pokretanje sopstvenog biznisa, trebaće vam finansijska podrška.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će se na početku marta retrogradno vratiti u znak Vodolije i vaše polje tajni što će ponovo načiniti aktuelnim neka pitanja o iskrenosti i poverenju u odnosu sa partnerom koja su vam već ranije pravila smetnje i nesuglasice u vezi. Bilo bi poželjno da se ozbiljno potrudite ovog puta da to rešite. Izbegavajte neiskrenost i skrivanje činjenica od partnera. Merkur koji vlada vašim polje ljubavi ući će 16. marta u vaš znak. Kako se tu nalazi u izgonu, vaš partner će početi u svemu da se više oslanja na vas, što u nekim trenucima može da vas optereti. Na sreću, to neće izazivati preterane nesuglasice. Potrudite se da nađete više vremena za druženje, zabavu i izlaske, kao i za intimne zajedničke trenutke.

Ako ste slobodni:

Početkom marta doći će do neočekivanog susreta sa osobom sa kojom ste nekada bili u slobodnoj vezi, a koja će vas ponovo privući. Neko koga ste smatrali prijateljem i s kim ste imali do sada površan prijateljski odnos i povremena viđanja, počeće da vas privlači fizički. Primetićete da i bivši partner i prijatelj pokazuju interesovanje za vas i da su otvoreni za emotivno zbližavanje. Saznaćete kako je jedan od njih dvojice zauzet. Odlučićete sa za slobodnog. Nešto starije Ribe će postati vrlo bliske sa osobom sa kojom se često viđaju u jednom udruženju, a koja je u braku. Ta osoba će pokazati veliku naklonost prema vama i želju da budete u tajnoj vezi. Pokušaćete ali vam to ne garantuje uspeh.

ZDRAVLJE

Tokom prve dekade marta bićete osetljivog i promenljivog zdravlja. Imaćete visoku osetljivost na stres, što će vas činiti sklonim nervnim ali i neurološkim smetnjama. Neophodna vam je svakodnevna relaksacija i više odmora. U drugoj polovini marta će vam zdravlje biti stabilnije i pojačaće se vaša vitalnost. Potrebno vam je više fizičkih vežbi. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od prvenstveno žitarica kao što su pšenične klice, ovas i raž, što možete uzimati u vidu kaše ili peciva ali bez dodatka aditiva. Sveže voće i povrće uzimajte u većoj količini i jedite ga uglavnom presno. Meso i ribu jedite umereno, a isto tako i mlečne proizvode. Izbegavajte brzu hranu, delikatese i slatkiše. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

6, 13, 18, 21, 25

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM