in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

BLIZANCI ♊

POSAO

Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Saturnom i otežavaće vam protok novca i odnose sa saradnicima. Budite pažljivi sa investicijama, posebno u velike i dugoročne projekte. Teškoće vas očekuju ako se bavite dizajnom enterijera ili arhitekturom. Merkur će 4. marta retrogradno da se vrati u znak Vodolije, zbog čega ćete trebati da menjate vaše planove u vezi novih radnih zadataka. Jedno poslovno putovanje ćete morati da odložite ali ćete s druge strane, uspeti da postignete bolju kooperaciju sa saradnicima. Venera će 5. marta ući u znak Bika gde će praviti konjunkciju sa Uranom i omogućiće vam da pokrenete realizaciju jednog plana koji ste pripremali u tajnosti, a koji sadrži niz konstruktivnih ideja. To će vam omogućiti da poboljšate poslovanje i preteknete konkurenciju. Sunce 8. marta pravi konjunkciju sa Neptunom, što će vam otvoriti mogućnost da pokrenete novi kreativni projekat, ali ujedno ukazuje na opasnost da loše procenite vaše mogućnosti u odnosu na trenutne okolnosti.

Merkur 10. marta kreće direktno. Bićete bolje organizovani u sprovođenju planova u delo. Mars će 14. marta praviti se*stil sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj za dobitne poteze na polju platnog prometa, kao i u slučaju da je potrebno da podignete kredit. Očekuje vas veći obim platnog prometa i bolja zarada ako se bavite hemijskom industrijom, inženjeringom, građevinarstvom ili bankarstvom. Merkur će 16. marta ući u znak Riba i vaše polje posla, a kako je tu u izgonu, budite pažljivi sa planovima jer vam grandiozni planovi neće uspeti. Se*stil Sunca sa Saturnom pomoći će vam da ostvarite više stabilnosti i da poboljšate odnose sa saradnicima. Saturn 22. marta ulazi u znak Vodolije i otvara vam mogućnost da proširite poslovnu ponudu kroz saradnju sa inostranim partnerima i obrazovnim institucijama. Nezaposleni Blizanci će imati više mogućnosti za zaposlenje, naročito oni koji su po prirodi kreativni i imaju veštine i kvalifikacije u oblastima dizajna i slično. Postoji mogućnost zaposlenja i u prosveti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Se*stil Sunca sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi donosi vam u prvoj polovini marta ostvarenje zajedničkih ciljeva koje ste ranije dogovorili sa voljenom osobom i u vezi kojih ste oboje uložili vreme i energiju. Osećaćete se oboje zadovoljno i ispunjeno. Uspećete da uvećate zajedničke finansije i jedno drugom ćete u svemu pružati podršku. Konjunkcija Marsa sa Jupiterom u trećoj dekadi marta motivisaće vas da unesete nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu. Dobro bi vam došle promene u zajedničkom domu, kao što su adaptacije ili kupovina nečeg novog. Trigon Venere sa Jupiterom će vam krajem meseca doneti više intimnih trenutaka. Imaćete vremena samo za vas dvoje što će vas zbližiti.

Ako ste slobodni:

Susret sa osobom koja će vam pokloniti pažnju i sa kojom ćete se već pri prvom susretu dobro zabaviti ispuniće vas optimizmom i nadom da se između vas dvoje može dogoditi nešto više od slučajnog i prolaznog poznanstva. U početku druga strana neće ohrabrivati vaše nade ali će biti otvorena za zabavu i izlaske. U trećoj dekadi marta ući ćete u intimne odnose i ubrzo nakon toga, već do kraja meseca, pojaviće se i emocije. Započećete skladnu vezu koja može da bude duga . Stariji Blizanci će upoznati osobu koja će im odgovarati kao emotivni partner. Osećanja će biti obostrana. Zaljubićete se, počećete da se viđate i do kraja meseca nećete moći jedno bez drugog. Ući ćete u vezu i bićete oboje srećni.

ZDRAVLJE

Potrebne su vam vežbe za leđa i uopšte je važno da se bavite svakodnevnim fizičkim aktivnostima. To može da bude i duža šetnja. Mada će vam zdravlje biti uglavnom stabilno, bićete osetljivi u predelu kolena, butina i zglobova, gde možete osećati povremene bolove. Više se odmarajte. Izbegavajte duži boravak na vazduhu kada je povišeno zagađen. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su najvećim delom biljnog porekla, a koje je najbolje da jedete presne ili samo blago kuvane na pari. To su cvekla, šargarepa, brokoli, kupus, a od voća pomorandže, banane, jabuka, urma i avokado. Povremeno jedite morsku ribu. Uzimajte magnezijum, kalcijum i D vitamin. Izbegavajte brzu hranu i slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

7, 10, 16, 21, 25

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM