in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

RAK ♋

POSAO

Venera će na početku marta iz vašeg polja posla praviti kvadrat sa Saturnom. Nailazićete na teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima. Ako se bavite javnim poslovima, pravosuđem, posredovanjem u trgovini nekretninama ili ste arhitekta ili dizajner, nailazićete na teškoće i zastoje u radu, kao i na komplikovane i zahtevne klijente. Merkur se 4. marta retrogradno vraća u znak Vodolije i doneće vam teškoće na polju platnog prometa. Bićete pritisnuti dugovima koje nećete moći da rešite u roku. Venera će 5. marta ući u znak Bika gde će praviti konjunkciju sa Uranom. Započećete saradnju koja će vam doneti dobitke i koja će se odvijati na obostrano zadovoljstvo. Vaši saradnici će podržati realizaciju jedne vaše ideje koja će svima biti od koristi u poboljšanju zajedničkih poslova.

Merkur će 10. marta krenuti direktno i uspećete da poboljšate platni promet i da rešite deo dugova koji su vas pritiskali. Se*stil Sunca sa Saturnom i Plutonom u drugoj dekadi marta donosi vam stabilno odvijanje poslova velikog obima koje radite u kooperaciji sa poslovnim partnerima. Mars će 20. marta praviti konjunkciju sa Jupiterom. Pokrenućete zajednički posao sa jednim poslovnim partnerom koji će zahtevati veća ulaganja i prihvatanje izvesne doze rizika u pogledu isplativosti istog. Saturn će ući u znak Vodolije 22. marta, što će vam omogućiti da ostvarite stabilan platni promet i efikasniju naplatu vaših potraživanja. To će vam omogućiti da jedan deo novca usmeravate na isplatu vaših dugovanja, a drugi deo da investirate u nove projekte. Konjunkcija Marsa sa Plutonom će vas pokrenuti na akciju koja bi trebalo da vam donese veliki uspeh na polju javnosti. Budite pažljivi u rukovanju novcem, jer ćete biti sposobni da ostvarite velike dobitke ali i da uđete u velike troškove . Nezaposleni Rakovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima javnosti, prava i ljudskih resursa. Tražiće se vaša veština rada sa klijentima, kao i praktične veštine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Saturnom na početku meseca prouzrokovaće emotivno zahlađenje između vas i voljene osobe. Nećete se slagati oko zajedničkih ciljeva koji su od primarne važnosti. Oko toga ćete imati različite stavove. U drugoj dekadi marta ćete uspeti da rešite nesuglasice. Se*stil Sunca sa Jupiterom možete iskoristiti da odete na zajedničko putovanje. Druga polovina marta će vam biti dinamična na emotivnom polju. Vaš partner će prihvatiti predloge koje budete imali o adaptaciji zajedničkog doma, što će vam ispuniti zajedničko vreme. Osim što ćete uživati u zajedničkim aktivnostima, naći ćete dovoljno vremena da izlazite na mesta koja oboje volite i gde možete da se zabavite. To će vas ispuniti srećom.

Ako ste slobodni:

Početak marta doneće vam razočarenje jer ćete uvideti kako osoba koja vam se dopada ne obraća pažnju na vas. U pokušajima da priđete nekome ko vam bude delovao privlačno, nailazićete na zid. Tek u drugoj polovini meseca upoznaćete osobu koja će vam prva prići i pokazati naklonost. Otkrićete da vas ta osoba privlači ali i da ima dosta različitosti između vas dvoje. Postaće vam izazov da budete bliski i prevaziđete prepreke. Uspećete da se zbližite. Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu koja će ih privući i u koju će se zaljubiti. Osećanja će biti obostrana ali će prepreku predstavljati to što živite u različitim mestima. Započećete emotivnu vezu na daljinu i tražiti načine da budete zajedno.

ZDRAVLJE

Vaše opšte zdravstveno stanje će biti u prvoj polovini marta stabilno ali je važno da izbegavate preterivanje u životnim zadovoljstvima, kao i veće fizičke napore. Više se odmarajte. Sredinom marta ćete biti podložni virusnoj infekciji, otežanoj cirkulaciji i kardio vaskularnim smetnjama, kao što je povišen krvni pritisak. Izbegavajte stresne situacije. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od integralnih žitarica, pšeničnih klica, raženih i ovsenih pahuljica koje možete kombinovati sa jogurtom. Ribu jedite često, nekoliko puta nedeljno. Što više svežeg, presnog voća i povrća je neophodno kako biste uneli materije koje su potrebne vašem organizmu. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu. Uzimajte C i B vitamin.

SREĆNI BROJEVI

2, 8, 14, 17, 22

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM