in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

LAV ♌

POSAO

Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Saturnom. Na zastoje ćete nailaziti u oblasti usluga, kao i u odnosima sa radnim kolegama i saradnicima. Poslovna putovanja odložite ako ste ih planirali. Ako se bavite turizmom, građevinarstvom, poljoprivredom, izdavačkom delatnošću, uslugama štampe ili prosvetnim radom, ambiciozni planovi neće moći da se ostvare u ovom periodu. Merkur se 4. marta retrogradno vraća u znak Vodolije gde će otežavati vaše dogovore sa poslovnim partnerima. Neke planove ćete više puta morati da korigujete. Sa klijentima ćete imati nesporazume. Venera 5. marta ulazi u znak Bika i u vaše polje posla i karijere. Dobićete dobar osećaj kako da ostvarite dobitke i umećete da izvlačite najbolje od vaših zaposlenih, kao i od osoba sa kojima sarađujete jer ćete imati dobar osećaj za odnose sa drugima. Uspeh vas očekuje ako se bavite ugostiteljstvom, prehrambenom industrijom i trgovinom na veliko. Jednu plodnu ideju ćete upotrebiti da započnete novi projekat koji vam može doneti uspon na polju karijere i veću zaradu.

Merkur će 10. marta krenuti direktno i uspećete da postignete konačne dogovore i sklopite nove poslove u saradnji sa jednim poslovnim partnerom. Druga dekada marta će vam doneti dosta povoljnih mogućnosti za uvećanje profita i poboljšaće se vaš platni promet. Mars će praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vas motivisati da proširite ponudu vaših usluga ali budite pažljivi prilikom procene koliku sumu novca ćete u to da uložite. Saturn će ući u znak Vodolije 22. marta i doneće vam mogućnost da sklopite jedan veliki i dugoročni posao koji obuhvata polje javnosti, ekonomije i marketinga. Trigon Venere sa Jupiterom 28. u mesecu doneće vam veliki uspeh ako se bavite dizajnom ili kozmetičkim uslugama. Nezaposleni Lavovi će imati najviše uspeha sa dobijanjem stalnog zaposlenja u oblastima usluga, građevinarstva, industrije, obezbeđenja, kao i u bankarstvu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Osećaćete manje nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Nedostajaće vam emotivna toplina i imaćete potrebu za više nežnosti ali će vaš partner biti zaokupljen svojim poslovnim ciljevima. To će prouzrokovati prolazno zahlađenje. Do sredine meseca ćete uspeti da se međusobno uskladite i imaćete više vremena za lepe zajedničke trenutke. Druga polovina marta doneće vam velike mogućnosti da ostvarite zajedničke planove i ciljeve koje ste ranije dogovorili sa voljenom osobom. Oboje ćete se angažovati da stvorite bolje uslove za zajednički život. Unećete nova interesovanja i nove zajedničke aktivnosti u vašu vezu, što će vam doneti stabilnost na duži rok. Uvećaćete i zajedničke finansije.

Ako ste slobodni:

Vaši pokušaji da privučete pažnju osobi koja vam se dopada završiće se neuspehom. Prva polovina marta će vam zbog toga biti pomalo prazna, ispunjena razočaranjem ali će to biti kratkotrajno. Već oko sredine meseca ćete upoznati nekog ko će se pokazati prijemčivim na vaša udvaranja. U početku će to biti samo poneki zajednički izlazak i dobra zabava, da biste neočekivano postali bliski i započeli vezu. Povezaće vas zajednička interesovanja, slični ciljevi i slične potrebe u ljubavi. Nešto stariji Lavovi će se potruditi da osvoje osobu do koje im je stalo ali će uvideti da uzalud troše vreme. Vaša simpatija će se držati hladno i na rastojanju. Ignorisaće vas, što će vas razočarati, pa ćete se povući u sebe i odustati od osvajanja.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo, pa je neophodno da se više odmarate i da izbegavate bilo šta što može da vas iscrpljuje. Poželjno je da praktikujete svakodnevnu fizičku rekreaciju u vidu šetnje i lakših fizičkih vežbi. Biće vam osetljiv probavni sistem zbog čega vam je zdrava ishrana neophodna. Treća dekada meseca vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice biljnog porekla i samo malo mesa, a više jaja, sira i ribe. Od povrća jedite brokoli, grašak, sočivo, pasulj, spanać i šargarepu. Od voća uzimajte urme, sušene smokve, banane i ananas. Za dodatak ishrani uzimajte masline, morske alge, magnezijum i vitamin E i A. Izbegavajte suhomesnate proizvode i grickalice.

SREĆNI BROJEVI

6, 9, 18, 21, 24

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM