in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

DEVICA ♍

POSAO

Venera će početkom marta praviti kvadrat sa Saturnom. Budite pažljivi u rukovanju novcem i ne ulazite u nova zaduženja i kredite. Nailazićete na povećane troškove, posebno u poslovima koji su velikog obima i na duži rok. U jednom delu posla će vam nedostajati potrebna sredstva što će dovesti do zastoja. Izbegavajte ulazak u rizične poslove. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i doneće vam zastoja na polju usluga. To će vas primorati da neke planove odložite. Komunikacija sa klijentima i radnim kolegama će biti otežana. Venera će 5. marta ući u znak Bika gde je snažna i u sedištu, i praviće konjunkciju sa Uranom. Uspećete da pokrenete jedan važan projekat tako što ćete dobiti neočekivanu podršku u vidu subvencija ili nekih drugih sredstava. Ostvarićete dobitke ako se bavite prosvetom, dizajnom i izdavačkim poslom. Budite pažljivi u javnim odnosima i poslovima, kao i u pogledu onoga što radite u saradnji sa poslovnim partnerima. Na ovim poljima moguće su teškoće u vidu propusta i grešaka zbog nečega što niste dovoljno jasno sagledali.

Merkur će 10. marta krenuti direktno. Na polju usluga ćete početi da ostvarujete bolje rezultate i izaći ćete iz teškoća na koje ste nailazili. Se*stil Sunca sa Jupiterom i Plutonom omogućiće vam dobitke kroz razvoj poslova koje ste ranije ugovorili i kroz oblasti povezane sa trgovinom energetskim resursima i reciklažom. Merkur će 16. marta ući u znak Riba i kako je tu u izgonu, budite pažljivi u javnim poslovima i dogovorima sa poslovnim partnerima. Saturn ulazi u znak Vodolije 22. marta i pokreće vas da započnete ambiciozan projekat u oblasti usluga. Očekuje vas uspeh ako se usmerite ka servisnim uslugama povezanim sa belom tehnikom i elektronskim uređajima, IT tehnologijom i komunikacijama. Nezaposlene Device će imati velike šanse da dobiju stalan posao u struci, u uslužnom i javnom sektoru. Najviše izgleda imaćete u nalaženju honorarnih i kreativnih poslovnih angažmana.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Neptunom u vašem polju ljubavi u prvoj dekadi marta pojačaće vašu sklonost da idealizujete voljenu osobu. Ono što ne budete razjasnili između vas dvoje može da pokrene nesuglasice i komplikacija. Ako budete pružali više pažnje vašem partneru, biće vam jasno šta želi od vas. Bićete spremni da pružate osećanja i nežnost. U drugoj polovini marta vašem partneru ćete pružati strastvenost, nežnost i romantiku, ali pazite da strasti ne postanu prejake. Izbegavajte flertove i nekorektne postupke prema partneru, posebno izbegavajte laži. Se*stil Venere sa Neptunom 23. marta, dovešće do zbližavanja i unećete više harmonije u vašu vezu. Prijaće vam odlazak na zajedničko putovanje.

Ako ste slobodni:

Mart će vam biti prilično dinamičan na polju emocija i doneće vam nekoliko prilika za ulazak u novu emotivnu vezu. Upoznaćete više od jedne osobe koje bi mogle da budu ozbiljni kandidati za novog partnera. Osećaćete privlačnost prema svakom od potencijalnih partnera koji vam otvoreno pokaže interesovanje ali ćete već nakon nekoliko susreta primetiti da se u mnogo čemu razlikujete. Tek krajem meseca će se izdvojiti neko ko će uspeti da vas osvoji svojom spontanošću. Nešto starije Device će se suočavati sa sopstvenom sitničavošću i pasivnošću na polju emocija. Jedna osoba će uporno pokušavati da vam se emotivno približi. Mada ćete biti zainteresovani, ponašaćete se zahtevno i hladno i obeshrabrićete je.

ZDRAVLJE

Bićete osetljivog zdravlja u većem delu marta. Ako ste imali prehladu u prethodnom periodu ili neki vid disajnih tegoba, čak i ako ste biti previše nervno napeti i osetljivi na stres, potrebno je da se pripazite jer bi simptomi mogli da se ponove. Stabilnije zdravlje vas očekuje u trećoj dekadi marta. Manje smetnje su moguće u predelu zglobova u vidu bolova. Potrebno je da vaša ishrana sadrži više integralnih žitarica, orašastih plodova i voća. Jedite bundevine i lanene semenke, lešnik i orahe, uz ovsene pahuljice, pšenične klice, jabuke, pomorandže i borovnicu. Svakodnevno vam je potreban jogurt i kiselo mleko. Bar dva puta nedeljno jedite ribu, posebno pastrmku i skušu. Izbegavajte suhomesnatu i brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

1, 9, 14, 17, 22

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM