in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

VAGA ♎

POSAO

Venera će početkom marta praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do zastoja i odlaganja završetka jednog dela planiranih radnih zadataka zbog nemogućnosti da se oko toga uskladite sa poslovnim partnerima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite javnim poslovima. Merkur se retrogradno vraća u znak Vodolije i donosi vam teškoće na poljima zabave i kreativnosti, gde ćete biti primorani da menjate vaše planove. Rizici vam nisu isplativi, pa ih izbegavajte. Venera će 5. marta ući u znak Bika gde će praviti konjunkciju sa Uranom. Kako je Venera u biku u sedištu, doprineće poboljšanju vašeg platnog prometa. Neočekivano ćete dobiti odobrenje za finansijsku pomoć, subvencije za jedan projekat ili ćete moći da podignete kredit pod povoljnim uslovima.

Merkur će krenuti direktno 10. marta i bićete u mogućnosti da dovršavate zaostale radne zadatke i da započnete da organizujete nove. Se*stil Sunca sa Jupiterom i Plutonom omogućiće vam bolji profit na polju usluga, kao i uspeh ako se bavite administrativnim radom, poljoprivredom i privatnim biznisom. Merkur će 16. marta ući u znak Riba, a kako je tamo u izgonu, na teškoće ćete nailaziti na polju usluga, gde stvari neće ići po planu. Konjunkcija Marsa sa Jupiterom pokrenuće vas u pravcu novih poslovnih poduhvata koji su pomalo rizični što se tiče investiranja u njih, ali mogu da vam donesu veliku zaradu ukoliko uspete da ih realizujete po planu. Imajte u vidu da se nalazite na nestabilnom terenu. Saturn će 22. marta ući u znak Vodolije i otvoriće vam se povoljne mogućnosti da započnete novi posao na duži rok, što će zahtevati vaše maksimalno angažovanje. Za ovaj posao će biti neophodne velike pripreme i sve mora biti spremno na vreme. Poslužiće vas srećne okolnosti, a uspećete i da ostvarite veliku zaradu. Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima administracije, a pružiće im se i prilika da započnu sopstveni biznis ako to imaju u planu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Osećaćete potrebu da više pažnje posvetite praktičnim stvarima i u tu svrhu ćete se sa voljenom osobom dogovarati o preuređenju vašeg zajedničkog doma. Bićete složni oko toga. Provodićete kvalitetno zajedničko vreme i kombinovaćete izlaske i provod sa relaksacijom. Odlazićete sa vašim partnerom na sportske aktivnosti i šetnje u prirodu. Druga polovina marta će zahtevati od oboje da se više posvetite porodičnim pitanjima, oko čega se nećete u svemu moći složiti i dogovoriti, pa su moguće i povremene nesuglasice. Kako ćete ipak imati dobar osećaj za ono što bi vašeg partnera najviše činilo zadovoljnim, uspećete da nađete rešenje za svaku prepreku. Ostvarićete jedan važan zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom sa kojom biste mogli da započnete ozbiljnu vezu koja bi vodila u zajednički život jer vam je potreban neko na koga možete u svakom trenutku da se oslonite i dobijete podršku i iskrena, nežna osećanja. Uvidećete da je teško da upoznate osobu koja je emotivne prirode. Uglavnom ćete nailaziti na one koji su praktični i iskreno zainteresovani za vezu sa vama ali su u isto vreme i hladne prirode ili suzdržani u ispoljavanju osećanja. Starije Vage će upoznati osobu koja će ih privući stabilnim karakterom i počeće da se viđaju i bliže upoznaju. Između vas dvoje će se probuditi simpatija ali će vam trebati duže vreme da dođe do emotivne bliskosti. Privlačićete se fizički.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo tokom marta i potrebno je da preduzmete preventivne mere i pokažete više brige za svoje zdravlje. Bićete podložni alergijskim reakcijama, hormonskom disbalansu i otežanoj cirkulaciji, a možete imati i povremene meteoropatske smetnje. Više se odmarajte i izbegavajte preterivanja u životnim zadovoljstvima. Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje će da očiste vaš organizam od štenih materija, kao i one koje sadrže zdrave hranljive materije. Na prvom mestu to je povrće kao cvekla, šargarepa, praziluk, spanać, brokoli i sočivo. Od voća jedite urme, smokve, jabuke, kivi. Sirevi uz maline će vam prijati, kao i integralne žitarice. Izbegavajte meso i brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

4, 10, 16, 21, 25

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM