in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam doneti teškoće i zastoje na polju usluga, posebno onih koji su povezani sa servisima za pomoć korisnicima. Odnosi sa klijentima će vam biti otežani, a isto tako i pregovori u vezi daljeg razvoja važnih i velikih poslovnih projekata. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i otežavaće vam završetak pojedinih radnih zadataka u predviđenom roku. Neke rokove ćete morati da prolongirate i da se reorganizujete. Venera će ući u znak Bika 5. marta, a kako je ovde u sedištu, doneće vam poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima. Bićete u mogućnosti da započnete nešto potpuno novo, kao i da sklopite nova poslovna partnerstva potpuno neočekivano i neplanski. Konjunkcija Sunca sa Neptunom vam donosi pogodnosti u pokretanju novog kreativnog projekta. Uspeh vas očekuje u oblastima zabave, dizajna, prosvete i ugostiteljstva. Izbegavajte da ulazite u rizične poslove i investicije.

Merkur će krenuti direktno 10. marta, što će vam olakšati da se bolje organizujete u dovršavanju zaostalih radnih zadataka. Mars će praviti se*stil sa Neptunom, što će vam dati dobar osećaj za dogovore u vezi projekata gde ste kreativno angažovani, posebno ako se bavite oblastima estrade, režije, pozorišta i slično. Merkur će 16. marta ući u znak Riba gde je u izgonu. Ovo će vas usporiti u planovima i organizovanju ranije dogovorenog. Izbegavajte da se upuštate u bilo šta što ne razumete dobro i u čemu nemate iskustva. Mars pravi konjunkciju sa Jupiterom i Plutonom, što će vam doneti više angažovanja u radnim sastancima i pregovorima. Započećete nove trgovačke poduhvate i više ćete biti u pokretu. Saturn će 22. marta ući u znak Vodolije i otvoriće vam mogućnosti da pokrenete velike projekte vezane za industriju. Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da pokrenu privatni biznis ukoliko su to planirali. Za dobijanje novog posla najviše šansi imaćete u oblastima prosvete i zabave, kao i u trgovini i saobraćaju.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Saturnom na početku marta činiće vas povučenim i dovešće do prolaznog zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom. Ulaskom Venere u znak Bika i vaše polje ljubavi, vaš odnos sa partnerom će se poboljšati. Unećete nešto novo u vašu vezu, što će vas oboje izvesti iz monotonije i posvetićete se zajedničkim ciljevima, što će vas zbližiti. Venera će u drugoj polovini marta praviti skladne aspekte sa Neptunom, Jupiterom i Plutonom. Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno kako bi vaša veza skladno funkcionisala i to ćete biti spremni da pružite. Pokazivaćete nežnost i iskrena osećanja. Vodićete razgovore o raznim temama i praviti zajedničke planove. Otići ćete na izlet u prirodu.

Ako ste slobodni:

Početkom marta ćete se osećati usamljeno i nećete nalaziti ništa što bi vas oraspoložilo. Niko neće uspeti da vam privuče pažnju jer niko neće imati dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi. Druga polovina marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je optimističkog duha, puna energije, magnetski privlačna, sa kojom ćete doživeti prijatne romantične trenutke i obostranu zaljubljenost. Počećete da izlazite zajedno i uvidećete da ne možete jedno bez drugog. Stariji Škorpioni će odlučiti da odustanu od osobe koja ignoriše njihove pokušaje da joj se približe. Upoznaćete nekoga ko će vas privući svojim šarmom i ko će biti spreman da sa vama deli sklonost ka sportu i avanturama. Započećete vezu.

ZDRAVLJE

Zdravlje ćete održavati tako što ćete biti često u pokretu, bavićete se svakodnevno fizičkim vežbama i rekreacijom i zdravo ćete se hraniti. Prijaće vam da češće izlazite u prirodu, kad god vam lepo vreme to dozvoli. Potrebno vam je više šetnji na čistom vazduhu. U trećoj dekadi marta bićete podložni disajnim smetnjama i virusnim infekcijama. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od doručka koji treba da sadrži integralne žitarice, ovsenu kašu ili palentu, sa dodatkom suvog grožđa, badema, jabuka i banana. Jedite češće ribu, rotkvice, mladi luk, šargarepu, uz masline, maslinovo ulje i jabukovo sirće. Vašem organizmu će prijati i sočivo, proso, celer i zelena salata. Pijte više čaja sa medom i limunom.

SREĆNI BROJEVI

5, 11, 17, 20, 26

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM