in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

STRELAC ♐

POSAO

Venera početkom marta pravi kvadrat sa Saturnom i donosi vam zastoje na polju novca. Mogući su povećani troškovi. Budite štedljivi i izbegavajte rizične finansijske poteze i rizične investicije. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Vodolije i činiće vam nedovoljno organizovanim. Bićete primorani da odložite pregovore oko novih projekata i biće neophodno da vaše planove drugačije postavite. Venera će 5. marta ući u znak Bika gde je u sedištu. Pružiće vam se mogućnost da proširite ponudu vaših usluga ali ćete nailaziti na neočekivane situacije koje će opet zahtevati drugačije postavke i nalaženje novih idejnih rešenja kako biste savladali prepreke. Konjunkcija Sunca sa Neptunom doneće vam bolji osećaj kako da postignete na vreme veliki obim poslovnih obaveza. Vaše rukovodeće sposobnosti i osećaj kako da pristupite kolegama, saradnicima i klijentima će vam pomoći da ostvarite planirano.

Merkur će 10. marta krenuti direktno i moći ćete da nastavite ranije prekinute i odložene pregovore. Uspećete da se bolje organizujete i da lakše planirate. Se*stil Sunca sa Jupiterom i Plutonom će vam omogućiti da uvećate zaradu kroz poslove koji su povezani sa energetskim resursima, investicijama i industrijom. Merkur će 16. marta ući u znak Riba gde je u izgonu, što će vas usporiti u postizanju rokova, jer ćete postati dezorganizovani. Konjunkcija Marsa sa Jupiterom zahtevaće više napora od vas kako biste uspeli da skupite sredstva za pokretanje novih projekata. Saturn će ući u znak Vodolije 22. marta i otvoriće vam mogućnosti da započnete jedan veliki i dugoročni posao na polju komunikacija, saobraćaja ili trgovine. Ostvarićete uspeh i uvećanu zaradu kroz polje usluga, dizajna i prehrambene industrije. Budite pažljivi u odnosima sa nadređenim osobama. Nezaposleni Strelčevi će imati povoljne mogućnosti da dobiju stalni posao u oblastima saobraćaja, komunikacija, finansija i trgovine. Možete dobiti honorarni posao u kurirskoj službi.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Komunikacija sa voljenom osobom će biti otežana u prvoj dekadi marta. Neki nesporazumi koje ste već imali će se ponoviti i bićete primorani da se oko nečega ponovo dogovarate sa partnerom. Uspećete da ovog puta postignete dogovor tako da više ne bude nejasnoća, pa će i dalji nesporazumi biti izbegnuti. Imaćete više strpljenja da rešavate nejasnoće. Merkur će 16. marta ući u znak Riba gde je u izgonu, što će dovesti do otežane organizovanosti oko kućnih i porodičnih obaveza. Vaš partner i članovi vaše porodice će imati prigovore na vas jer će smatrati da im ne poklanjate dovoljno pažnje. Na sreću, imaćete ideje kako i oko čega je najviše potrebno da se angažujete, što će ih učiniti zadovoljnim.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da upoznate nekoga ko vas može razumeti i sa kim možete provoditi zajedničko vreme u prijatnim razgovorima o raznim temama. Sredinom meseca ćete upoznati osobu koja je nemirne prirode i koja će vam otvoreno pokazati naklonost. Dopašće vam se način na koji vam ta osoba pristupa i zaljubićete se. Počećete da izlazite i često da se viđate. Vaša nova simpatija neće biti previše komunikativna ali će imati dobar osećaj za vas, vaše potrebe i raspoloženja. Nešto stariji Strelci će upoznati osobu sa kojom će moći da dele interesovanja i ubrzo će doći do obostrane privlačnosti. Provodićete zajedničko vreme u prijatnim razgovorima i aktivnostima. Do kraja meseca ćete biti u skladnoj vezi.

ZDRAVLJE

Venera koja vlada vašim poljem zdravlja će od 5. marta biti u svom sedištu, u znaku Bika. To će vam doneti stabilno zdravlje, poboljšaće vaš imunitet i navesti vas da preventivno delujete kako biste svoje zdravlje održali stabilnim. Najvažnije je da promenite nešto u vašoj ishrani, tako što ćete izbaciti namirnice koje štete vašem zdravlju u celini. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži najvećim delom biljnu hranu, pretežno sveže voće, ali delimično i sušeno. Svakog dana možete da uzimate pšenične klice ili ovsenu kašu sa jabukom, pomorandžom, bananom, sušenim smokvama, urmom i jogurtom. Jedite semenke bundeve i suncokreta, indijski orah i kikiriki. Ribu pripremajte češće, uz krompir i masline.

SREĆNI BROJEVI

8, 13, 17, 19, 24

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM