in

VELIKI UPOREDNI LJUBAVNI HOROSKOP: NAJGORI, ZADOVOLJAVAJUĆI I NAJSRETNIJI PAROVI HOROSKOPA IKADA

Matematički, kada sve podijelite, postoje 144 moguće kombinacije u zodijaku. Ako želite saznati koji znak vam najbolje odgovara, pogledajte mogućnosti u nastavku.

Postoji šansa da će to biti onaj kojeg najmanje očekujete.

Najgori parovi zodijaka

Bik i Blizanci – Ova dva znaka se dosta svađaju. I dok njihovi sukobi nisu tako strašni, jako su česti. Blizanci su previše nestrpljivi za tvrdoglavog Bika i stoga se sukobljavaju jedan s drugim. Naravno, može funkcionirati, ali obično završava kao toksičan odnos.

Rak i Vodenjak – Njima je teško uspostaviti povjerenje u odnosu i zato to rijetko funkcionira. I jedan i drugi na kraju budu ljuti i ozlijeđeni. Nitko to ne želi.

Lav i Lav – Oni se baš ne slažu se*sualno, ali povjerenje im je na dobroj razini. Iako ne govorim da je se*s sve, ako ne funkcionira možete završiti s puno frustracija. Naravno, možete proći kroz to, ali Lav nije sklon to učiniti.

Škorpion i Škorpion – To je odnos koji može funkcioniratii, ali obično ne funkcionira. Škorpioni iz nekog razloga izvlače najgore jedno iz drugog. Malo su previše emocionalni, također.

Blizanci i Škorpion – Ovo je vjerojatno jedan od najgorih spojeva. Njih dvoje se međusobno beskrajno živciraju i uopće ne razumiju jedno drugo. Molim vas, nemojte to činiti sebi.

Ovan i Ribe – Ovo dvoje ne vjeruju jedan drugome i ne mogu postaviti odgovarajuće granice. Oni su užasan par koji ne može to ispraviti. Ako se ne možete otvoriti, nemojte započinjati ovaj odnos.

Vodenjak i Ribe – Iako bi mogli funkcionirati kao par, oni se jednostavno ne razumiju. Frustrirajuće je biti u njihovom društvu i nedostaje im ravnoteže. Život nije bajka.

Ovan i Bik – Ovaj par je u redu, ali ipak nije baš sjajan. Oni često ne uspijevaju jer nisu u mogućnosti staviti sa strane svoje razlike. Unutarnja pitanja su smrt njihovog odnosa.

Ovan i Jarac – Fizička ljubav i komunikacija ne ide im sjajno. Oni se ne mogu razumjeti i funkcionirati na istoj razini. Nikad nisam vidjela da ovo funkcionira.

Bik i Lav – Ovo dvoje ne mogu komunicirati i ne mogu se povezati. Trebaju nekoga tko nije tako krut, a to im je teško naći jedno u drugome. Kreativna snaga je ono što bi ih moglo povezati.

Vaga i Jarac – Jarac prihvaća sve emocije i za Vagu, to nije dobra stvar. Kada se počnu miješati stvari poput ega, sve kreće nizbrdo. Ako žele da to funkcionira, morat će se dobro pomučiti.

Bik i Vodenjak – Ovom paru također nedostaje povjerenja. Također, teško im je pronaći teme o kojima mogu razgovarati i nerviraju jedan drugog. Njihove razlike su jednostavno prevelike.

Jarac i Vodenjak – Ovo dvoje nisu baš zanimljivi jedan drugome, za početak. Jednostavno se dosađuju kada se zajedno. Međutim, ako mogu pronaći nešto zajedničko, oni mogu funkcionirati.

Blizanci i Rak – Ovo dvoje su vjerojatno dobri prijatelji, ali ne funkcioniraju dobro u odnosima. Previše su emocionalno različiti. Blizanci i Rak trebaju dvije potpuno različite stvari.

Ovan i Rak – Da budemo potpuno iskreni, ovaj odnos je bolan. Puno truda se treba uložiti u taj odnos da bi funkcionirao, a čak i onda to obično ne uspijeva. Oni jednostavno nisu zadovoljni jedan s drugim.

Bik i Strijelac – Oboje shvaćaju život na isti način, ali izvan toga, nemaju ništa zajedničko. Jednostavno se ne privlače i bolje je da budu samo prijatelji.

Ovan i Škorpion – Ovan povrjeđuje osjećaje Škorpiona i to čini stvari prilično napetima. Oni u najmanju ruku bude najgore jedan u drugom. Taj odnos je jednostavno pretežak.

Strijelac i Jarac – Ovo dvoje nisu u stanju razumjeti njihove razlike na način na koji bi trebali. Oni se zabavljaju zajedno, ali to nije dovoljno. Stabilnost nije prisutna u ovom odnosu.

Blizanci i Djevica – Ova dva znaka se stalno mijenjaju, ali ne na isti način. Oni previše misle samo na svoje dobro i međusobno se osuđuju više nego što bi trebali. Zadivljujuće je to kako uopće završe zajedno.

Bik i Škorpion – Neki će ljudi tvrditi da je to dobra kombinacija, ali istina je da nije. Ovo je spoj koji završava bolno. Moraju biti potpuno usredotočeni jedno na drugo ili će brzo izgubiti iskru.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU STVORENI DA PROMENE SVET

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. AVGUST 2019: BIĆEMO POTPUNO JASNOG POGLEDA NA STVARI KAD JE LJUBAV U PITANJU