in

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: JEDNA JE NAJSTRASTVENIJA A JEDNA SVE MUŠKARCE OBARA S NOGU

Žena Rak

Vi ste veoma osećajna i emotivna osoba. Ali, da biste se odbranili od sveta na neki način, trudite se da sakrijete svoja osećanja.

U životu ste, pomalo, sanjalica, volite da razmišljate. Ako morate da se sukobite sa životnim tegobama, više volite da se povučete i zatvorite u svoj mali intimni svet, pun želja, maštanja, prijatnosti. Iako volite samoću, to ne znači da vam nije potrebno društvo prijatelja koji će vas okružiti.

Ljubav vam u životu mnogo znači. Ona je jedna od vaših najvažnijih ciljeva. To u svakom slučaju nisu avanture, prolazni flertovi, slobodna ljubav. Pored toga što ste veoma osećajne prirode, vi ste i veoma romantični. Sanjate o romantičnoj ljubavi, o strasnim osećanjima dva srodna bića. Ljubav se u vama budi kao plamen; mislite da će večno trajati i zato teško podnosite razočaranja. Od čoveka koga volite tražite nežnost i ljubav koja vam je toliko potrebna.

Žena Lav

Vi niste slaba žena koja se prepušta da je nose talasi sudbine. Vaša vitalnost, volja, vaš autoritet, omogućuju vam da uđete u kategoriju onih žena koje dominiraju, koje ne dozvoljavaju da budu pobeđene. Volite akciju i kretanje.

Predostrožni ste i ništa ne prepuštate slučaju. Imate suviše visoko mišljenje o sebi da biste se mogli zadovoljiti trenutnim stanjem. Velikodušni ste i srećni kad drugome možete da učinite neku radost. Međutim, ponekad ste egoista i pre no što pomislite na drugog, vi prvo mislite na sebe.

Imate čvrst karakter. Pošto ste tip strasnih žena, vi tačno znate šta vas privlači a šta odbija kod nekog muškarca. Vi ili volite nekog ili prezirete. Ako vam se neki muškarac sviđa, vi mu to otvoreno dajete do znanja. Ako volite, potpuno se predajete osećanjima, bez ikakve uzdržanosti. Ne podnosite ništa nejasno i neodređeno u ljubavi.

Žena Devica

Sve što se odigrava oko vas primate intelektom. U stvari, čuvate se kao kuge svega što je diktirano instiktom, prolaznim utiscima, oduševljenjem i strastima. Po prirodi ste suviše rezervisani i stidljivi da biste javno pokazali svoja osećanja.

Veoma ste osetljivi i sa podozrenjem primate ružne reči, kritike. Teško je pretpostaviti da biste, s obzirom na vaš karakter, mogli s lakoćom da se prepustite strasnoj i impulsivnoj ljubavi, koja može doneti nepredviđene promene. Ni u ljubavi, kao ni u svemu ostalom, ne prepuštate se olako plašeći se svojih instinktivnih reakcija. Kratko rečeno, vas je teško osvojiti.

Kada sretnete muškarca koji vam se dopada, i kome se vi dopadate, teško da ćete mu se istog momenta baciti u zagrljaj. Vi ste verna zena. Ne samo zato što ne želite da prevarite čoveka za koga ste se vezali, već i zbog toga što se plašite da će vaša osećanja izaći na videlo. U svemu ste diskretni, obazrivi, sramežljivi. Kao što i život shvatate ozbiljno, tako primate i ljubav.

PUN MJESEC 12. DECEMBRA: ZIMSKI SOLSTICIJA I POMRAČINA SUNCA 26. DECEMBRA NAS UVODE U DECENIJU PROMJENA

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2019: DOBRA ENERGIJA OD JUČE I DALJE TRAJE, UČINITE SVE DA TA OTJERATE SVE LOŠE