in

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: JEDNA JE NAJSTRASTVENIJA A JEDNA SVE MUŠKARCE OBARA S NOGU

Žena Jarac

Vaš odnos prema životu je realan. Volite postojanost. Cenite samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti, naravno u skladu sa vašim shvatanjima. U životu ne volite da gubite vreme. Prezirete laka ćeretanja, dokone razgovore. Ukratko rečeno, vi niste od onih koje provode dugo vremena pred ogledalom, doterujući frizuru ili ulepšavajuci lice. Dan ćete provesti mnogo korisnije.

Realista ste. Umete tačno da prosudite pojedine događaje. Čak i onda kada ste spremni da preuzmete neki rizik, što se retko događa, uvek sve unapred dobro isplanirate. U svom poslu, kao i u životu, ne želite da na svaki način privučete pažnju drugih.

Ljubav se kod vas sporo rađa i vaša naklonost i poverenje teško se dobijaju. Ako vam se neko svidi, nećete mu to pokazati bez stida i ustezanja. Nikada ga nećete privući koketerijom, fizičkim izgledom, već pametnim razgovorima, inteligencijom. Kada ste ipak odlučili da se za nekoga vežete, to je odluka za ceo život. Ni vreme ni dugi rastanci ne mogu poremetiti vašu ljubav.

Žena Vodolija

Iza vašeg, ponekad, ironičnog stava krije se nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Živite u svom svetu snova i nemate hrabrosti da se sukobite sa istinom, koja u životu nije uvek lepa.

Veoma ste osećajna osoba. U vas se može imati veliko poverenje. Prijatelje nikad nećete izdati. Ako vam je neko nešto poverio, može biti siguran da ćete ćutati i da to od vas niko neće saznati. Zato ljudi vole vaše društvo.

U ljubavi ste velikodušni. Voljenoj osobi poklonićete sva svoja osećanja. Ali to isto tražite i od svog partnera. Zbog toga ste ljubomorni. Tu ljubomoru nećete uvek pokazati, ali ćete danonoćno patiti. Vašom ljubomorom više ćete naneti bol sebi nego voljenoj osobi. Muškarca tiranina ne biste mogli podneti. A ako naiđete na nekog blage naravi, umećete da učinite sve da pored vas bude srećan.

Žena Riba

Nepopravljivi ste idealista. Volite ili biste voleli da se žrtvujete za nešto veliko da biste ostvarili neki svoj ideal. Prema drugima ste tolerantni do krajnosti, ne volite one koji vas osuđuju i ne trpite prebacivanja i kritike. Vaš šarm i prirodnost igraju veliku ulogu u odnosima sa drugim ljudima.

Veoma ste intuitivni. Kako ste veoma osetljiva osoba, puna uobrazilja, postoji mogućnost da se uplašite od života i njegovih košmara. Vaša ličnost je veoma kompleksna, puna tajni, teško pristupačna. Da bi vas neko voleo, mora dobro da vas upozna.

Ljubav vas zbunjuje od prvog trenutka. Ako osetite naklonost prema nekome, niste sigurni u samu sebe, pa je stoga ne otkrivate. Ipak, ljubav koja će vas vezati za jednog čoveka neće biti nimalo jednostavna. Vaša osećanja uvek će biti puna vrtloga i okrnjena izvesnom nevericom. Živite i stalnom strahu da ćete izgubiti onog za koga ste se vezali i tražite, bez prestanka, dokaze njegove ljubavi i odanosti. Svaki rastanak, čak i kratak, pobuđuje u Vama izvesne sumnje…

PUN MJESEC 12. DECEMBRA: ZIMSKI SOLSTICIJA I POMRAČINA SUNCA 26. DECEMBRA NAS UVODE U DECENIJU PROMJENA

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2019: DOBRA ENERGIJA OD JUČE I DALJE TRAJE, UČINITE SVE DA TA OTJERATE SVE LOŠE