in

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: JEDNOJ JE SUĐENO DA BUDE ZAVODNICA, DRUGOJ SREĆNICA A OVOJ LJUBAVNICA

Žena Jarac

Njen odnos prema životu je realan. Voli postojanost. Ceni samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti u skladu sa njenim shvatanjima. U životu ne voli da gubi vreme na neozbiljne ili nevredne situacije. Prezire dokone razgovore. Realista je. Ume tačno da proceni sled pojedinih događaja i sjajan je organizator.

U poslu, kao i u životu, ne želi da na svaki način privuče pažnju drugih. Radi diskretno i vredno kao mrav. Samoća je njeno utočište. Sama odlučuje da na neki način živi po strani. Ne bi se moglo reći da je veliki optimista, a život je za nju nešto veoma ozbiljno. Od njega ne očekuje mnogo radosti, ne veruje ni u kakva čuda. Kada dobije neku satisfakciju, ne prima je kao obavezu već kao pravi poklon.

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Ženski Jarci retko doživljavaju velike ljubavi. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči da to prizna, to se obično događa posle dugog poznanstva sa nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa.

Kada se odluči da se za nekoga veže, to je za ceo život. Ni vreme ni dugi rastanci, ne mogu poremetiti njenu ljubav. Njen partner mora biti do maksimuma strpljiv. Ipak, trebalo bi da se zna da mnoge pripadnice ovog znaka ostaju do kraja života neudate. A one koje se udaju, često to čine u zrelim godinama, više po nalogu razuma, nego po zanosu srca.

ZNAK ZODIJAKA KOJI BAŠ SVI POGREŠNO SHVATAMO: OVO JE PRAVA ISTINA O NJIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2019: DANAS MORATE BITI USMJERENI NA SEBE I BRIGU O SEBI