in

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: JEDNOJ JE SUĐENO DA BUDE ZAVODNICA, DRUGOJ SREĆNICA A OVOJ LJUBAVNICA

Žena Bik

Ona stoji čvrsto na zemlji. Voli sve što je postojano i opipljivo. Sanjarenje za nju predstavlja samo duševni odmor. Nikad se ne zadovoljava varljivim obećanjima, slatkim iluzijama i ne prepušta se fantazijama. U prijateljstvu je verna, ali odanost traži i od suprotne strane. Ako je neko izneveri, neće burno reagovati. Njene reakcije su lagane i manje vidljive, ali zato beskrajno duboke i obično trajne.

Ako se uveri da se neko prema njoj loše poneo ili da je povredio njenu dobronamernost, to mu nikad neće oprostiti. Veliko je zlopamtilo. Nije pristalica promena i preokreta, ni svega što može da poremeni ustaljeni tok njenog života. Poštuje principe, predrasude, koncizne ideje. Iako je njen karakter jak, postoje u njemu i neke slabosti. U načinu života pojavljuju se ponekad pasivnost i lenjost.

Beži od briga i problema, ne voli komplikacije. Ljubav igra veliku ulogu u njenom životu. Ona nije sinonim strasti, bura, razdiranja ili romantizma, već nežnosti i uživanja. Kod muškarca je privlači njegov fizički izgled. Šta se krije iza njegove spoljasnjosti manje je interesuje na početku. Kad upozna osobu koja joj se sviđa želi na svaki način da privuče pažnju.

Pre nego što se odluči na trajniju vezu, želi da bude sigurna da je pravi onaj, koji je pronašao pouzdani put do njenog srca. Ne vezujete se lako. Ljubav u njenom srcu sporo sazreva. Osećanja se postepeno razvijaju. Ne podnosi prisustvo druge žene, makar to bila i koleginica njenog partnera. Ume vešto da isplete mrežu oko njega da bi ga sačuvala. Ako otkrije neverstvo, spremna je da uzvrati na isti način.

ZNAK ZODIJAKA KOJI BAŠ SVI POGREŠNO SHVATAMO: OVO JE PRAVA ISTINA O NJIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2019: DANAS MORATE BITI USMJERENI NA SEBE I BRIGU O SEBI