in

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: JEDNOJ JE SUĐENO DA BUDE ZAVODNICA, DRUGOJ SREĆNICA A OVOJ LJUBAVNICA

Žena Devica

Ona sve što se odigrava oko nje prima sa analitičkim pogledom. Ima veliku zadršku od svega što je diktirano instinktom. Prema drugim ljudima ne pokazuje spontanost, suvišno oduševljenje i žarku želju za prijateljstvom. Po prirodi je rezervisana i stidljiva.

Kada sretne muškarca koji joj se dopada i kome se ona dopada teško da će mu se odmah baciti u zagrljaj. Prvenstveno zato što i sama nije sigurna u svoja osećanja. Uvek će se pitati, da li je to prava ljubav ili samo prolazno osećanje. Da bi to razjasnila, stavljaće na probu najpre sebe, a zatim i osobu koja joj se dopada.

Ustručavanje da se potpuno preda osećanjima je izraz paničnog straha da ne počini grešku. Ona je privržena svojim navikama. Čini joj se da živi u udobnom gnezdu, koje je sama stvorila, pa se onda pažljivo pita neće li joj osoba koja je ušla u njen život razrušiti taj mirni kutak.

Jednog dana kad pobedi svoj strah sigurno je da će muškarcu koga je odabrala biti privržena do krajnosti. Ona je verna žena. U svemu je diskretna, obazriva. Mnogo veći značaj ima ono što je skriveno u njoj, nego ono što pokazuje.

ZNAK ZODIJAKA KOJI BAŠ SVI POGREŠNO SHVATAMO: OVO JE PRAVA ISTINA O NJIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2019: DANAS MORATE BITI USMJERENI NA SEBE I BRIGU O SEBI