in

VENERA, PLANETA LJUBAVI JE UŠLA U STRELCA: DO 8. JANUARA 2021. NEĆETE MOĆI PREPOZNATI SEBE

Ovan

U godini koju ispraćamo okolnosti su vas naterale da obuzdate svoju impulsivnost i da hladne glave sagledate svoja osećanja – ona koja su stvarna i ona koja ste umislili.

Do 8. januara 2021. malo je verovatno da ćete „preko noći“ odlučiti da raskinete vezu ili zaplovite u novu ljubavnu priču. Pustićete da stvari idu svojim tokom i strpljivo čekati trenutak kada ćete doneti konačnu odluku u vezi vašeg emotivnog statusa.

Jedina stvar sa kojom morate da se pomirite je da ljubav ne možete učiniti logičnom. U sledećih nekoliko nedelja planete vas uče kako jedan izbor može sve promeniti.

Bik

Venera u Strelcu nateraće vas da od „druge polovine“ iznudite neka priznanja koja u prvi mah možda i neće prijati vašem uhu. Ali, brzo ćete pronaći ugao iz kog ćete posmatrati novonastalu situaciju i uložiti energiju da ubedite „drugu polovinu“ da za vas ipak ima nade.

Ukoliko ste slobodni, sada je trenutak da izađete iz svoje zone komfora i otisnete se u avanturu sa neizvesnim krajem. Opustite se i uživajte, jer se ovakav položaj planeta neće skoro ponoviti.

Blizanci

Venera u Strelcu je tranzit koji vas izaziva da promenite odnos prema ljubavi – ona traži da budete posvećeni i da donosite izbore na osnovu emocija koje često skrivate.

Vi biste rado „sedeli na dve stolice“, ali vam Venera u Strelcu to neće dozvoliti. Naportiv, nateraće vas da se zapitate zašto ste to sada radili i zašto se još niste „skrasili“.

Na vidiku su novi počeci u ljubavnim odnosima, ali prvo ćete morati da naučite lekciju: samo zato što ljubav ne izgleda onako kako ste zamišljali, to ne znači da to nije ljubav.

Rak

Vaši emotivni odnosi su na velikom ispitu. Ponekad ubeđujete sebe da maštate o „zabranjenoj ljubavi“ samo zato što vam sa stalnim partnerom/partnerkom ne cvetaju ruže, ali vrlo brzo shvatate da to ne odgovara istini i da osoba koja je privukla vašu pažnju ima kvalitete kojima ne možete da odolite.

Dugogodišnje veze i brakovi u ovom periodu mogu da dođu do „tačke pucanja“ ukoliko ne budete spremni da otvoreno razgovarate sa „drugom polovinom“ šta vam sve smeta u zajedničkom životu.

Ali, isto tako, ako se upustite u otvoren razgovor, šanse da popravite stvari su velike

Lav

U narednih nekoliko nedelja nećete se zadovoljavati površnim flertovima, očekivaćete da vam se dogodi neka zrela ljubavna priča „na duge staze“. Tome do sada niste bili skloni, posebno ako ste vrlo mladi i željni pažnje suprotnog pola.

U ovom periodu počećete da razmišljate o osobinama idealnog partnera ili partnerke i da najpre među prijateljima, a onda i među kolegama potražite nekoga ko bi najbliže odgovarao tom opisu.

Devica

Do 8. januara 2021. nećete moći da prepoznate sebe. Ljubav od koje ste toliko bežali odjednom će se naći u žiži vašeg interesovanja. Počećete da planirate svoju romantičnu budućnost, čak i ako trenutno niste u vezi.

Prepustićete se maštarijama i „krojiti“ sliku idealne „druge polovine“ koja bi mogla da ulepša vaš život. Razmišljaćete o osobama koje ste nekada voleli, ali i o onima na čije udvaranje niste odreagovali.

Sada je vreme da obnovite stare kontakte i upoznajete nove ljude – neko će već privući vašu pažnju, a ni vi nećete ostati ravnodušni…

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. DECEMBAR 2020: VAŠE EMOCIJE SU STABILNE I ČAK RAZMIŠLJATE O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. DECEMBRA 2020: SAMCI ĆE KONAČNO UPOZNATI NOVU LJUBAV, PAROVI ĆE UŽIVATI BEZ PRITISKA