in

VENERA, PLANETA LJUBAVI JE UŠLA U STRELCA: DO 8. JANUARA 2021. NEĆETE MOĆI PREPOZNATI SEBE

Vaga

Venera u Strelcu naučiće vas da se najlepše stvari iu životu dešavaju slučajno, onda kada ništa ne planirate i kada ništa ne očekujete.

Ukoliko ste u vezi ili braku, važno je da se oslobodite potrebe da sve držite pod kontrolom i da prestanete da zahtevate od „druge polovine“ da „igra onako kako vi svirate“.

Pogledajte stvari iz drugog ugla i zamislite kako biste se vi osećali kada bi „druga polovina“ od vas očekivala da se povinujete svakoj njenoj/njegovoj želji. Vreme je da obnovite poverenje u ljubavnim odnosima i da shvatite da nemaju svi ljudi iste emocionalne kapacitete.

Škorpija

Ova godina za vas je bila veoma dramatična kada su u pitanju emotivni odnosi. Stizali ste do zvezda i padali u blato, pa se opet poput feniksa vraćali u visine, pa opet padali… Vaše srce je puno gorčine i razočaranja, ali to neće trajati dugo.

Do 8. januara 2021. shvatićete da najbolje tek dolazi i da stvari mogu biti daleko bolje nego što ste zamislili. Samo treba da date životu priliku da vas iznenadi i da verujete da je to moguće.

Strelac

Sa pomračenjem Meseca u vašem znaku i Merkurom koji se već druži s vama, Venera u Strelcu dodaje još jedan element koji vam donosi sreću.

U ovom periodu trebalo bi da preduzmete korake koji će vam obezbediti budućnost o kakvoj ste maštali. Posebno je poovljan period između mladog Meseca u vašem znaku i punog Meseca u Raku krajem decembra.

Trenutno su ljubavni odnosi najveći izazov – trebalo bi da utvrdite šta želite da promenite, kako da to izvedete i kada. Ne govorite sebi da ćete to uraditi „jednog dana“ – do 8. januara 2021. je pravi period.

Jarac

Vi ste ove godine morali da „podvučete crtu“ i da neke stare odnose prekinete, ali niste imali hrabrosti da se upustite u ljubavnu priču koja bi mogla da potraje.

U poslednjem poglavlju 2020. imate šansu da to uradite i da u Novu 2021. uđete sa novom energijom, srećni, zaljubljeni i voljeni.

Jarčevi koji su u paralelnim vezama mogu da budu razotkriveni i da ostanu „kratkih rukava“.

Vodolija

Pred vama je divan period, ne samo kada je reč o ljubavi. Ali, u narednih nekoliko nedelja ljubav će vam biti u fokusu, jer ste se uželeli kvalitetnog partnerskog odnosa i zajedničkog rasta sa „drugom polovinom“, za čim odavno niste osetili potrebu.

Vaš izbor „druge polovine“ možda će biti iznenađenje za vaše prijatelje, ali vi se nećete obazirati na to. I sami ste se promenili i shvatili da ste do sada imali iracionalna očekivanja od „druge strane“.

Ribe

Teško vam je da poverujete da ljubav ne mora uvek da bude bolno iskustvo. Svi su nekada u životu bili ostavljeni, razočarani i tužni zbog ljubavi, ali to ne znači da su se pomirili sa sudbinom i digli ruke od nove ljubavne sreće.

Do 8. januara 2021. i vi imate priliku da to shvatite, da ostavite prošlost tamo gde joj je mesto i da zakoračite u novu ljubavnu priču.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. DECEMBAR 2020: VAŠE EMOCIJE SU STABILNE I ČAK RAZMIŠLJATE O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. DECEMBRA 2020: SAMCI ĆE KONAČNO UPOZNATI NOVU LJUBAV, PAROVI ĆE UŽIVATI BEZ PRITISKA