in

VEZA SA OŽENJENIM: EVO ZAŠTO NIKAD NE TREBA DA BUDEŠ U OVAKVOJ VEZI

Mnoge devojke su se tokom svog života našle u raznim ljubavnim situacijama. Jedna od njih često je bila i veza sa starijim muškarcem, koji je u mnogo slučajeva bio i oženjen.

Iako ne preporučujemo da budeš u ovakvoj vezi, želimo da te upozorimo možeš očekivati, a tvoje je da odlučiš šta ćeš dalje raditi:

Njegova porodica je na prvom mestu

U kakvom god trenutno odnosu on bio sa ženom, činjenica je da su oni još u braku i da to često podrazumeva obaveze koje brak donosi. Situacija je mnogo kompikovanija ukoliko imaju decu, jer su tu uključene razne predstave, treninzi i zajedničko provođenje vremena koje roditeljstvo donosi. Takva situacija vam može odgovarati jedino ako niste tip koji želi da bude na prvom mestu i odgovara vam da vaš čovek ne ostaje sa vama tokom čitave noći.

Njegov društveni zivot

Oženjen muškarac, pogotovo ako je stariji, već ima izgrađen krug prijatelja koji uključuje i njegovu ženu i druge bračne prijatelje sa kojim provode vikende i slobodno vreme, i verovatno ne želi da prijatelji koji znaju njegovu porodicu, znaju i za vas.

Njihov brak će najverovatnije opstati

I pored činjenice da u braku postoji neko treći, većina muškaraca se retko kada odlučuje da ostavi ženu. Razloga za to je mnogo, a najčesći su deca i finansije, brakorazvodna parnica i prekid zajedničkog života. Ne treba zanemariti ni činjenicu da i osećanja verovatno nisu potpuno nestala i da oženjen muškarac često traži samo trenutnu zabavu, a ne i dugoročnu vezu. Vaša veza je skrivena od očiju javnosti.

Žene koje ne žele da se vezuju, najčešće upadaju u ovakvu vrstu odnosa. Naime, one najčešće ne žele da ih neko vidi, kao što su njihovi prijatelji i porodica, i ostavljaju sebi otvorene opcije za druge muškarce. Međutim, ako biste želeli da svi znaju za vašu vezu, nalazite se u problemu. Vaš čovek ne želi da se izlaže riziku da bude viđen i da mu to ugrozi brak ili druge odnose kako sa prijateljima, tako i na poslu.

Stariji muškarac je najčešće finansijski ostvaren

Muškarac koji vam je šef i stariji je od vas, moguće je da je do sada ostvario finansijsku stabilnost. Ulaskom u vezu, obasipaće vas raznim poklonima, cvećem ili luksuznim izletima. Takva razna udvaranja, mogu vam i te kako prijati. Međutim, morate da budete svesni toga da su to vrlo prolazne stvari i da zbog trenutnog užitka ne treba gaziti svoj ponos. Da li je vredno?

KAKO DA KONAČNO UKAPIRATE DEČKA: DVOMINUTNI VODIČ ZA RAZUMEVANJE MUŠKARACA

NAPRAVIO SKANDAL: POZNATI PJEVAČ DEMOLIRAO HOTEL U SUBOTICI