in

(VIDEO) EKSKLUZIVNO: POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘ZVEZDE GRANDA’ KOJA NIJE EMITOVANA U BIH

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” trebalo je da započne novu sezonu još pre dve nedelje, ali na iznenađenje svih, emisija još nije emitovana.

Naime, gledaoci u Srbiji, ipak su imali prilike pogledali pogledati prvu epizodu, ali tek u 23:30h, nakon showa TLZP iako tako nije najavljeno. Druga epizoda opet nije emitovana.

U BiH, stanje je potpuno drugačije. Televizija OBN, nije emitovala ni prvu epizodu, niti bilo kakvu najavu ili obaviještenje o novoj sezoni.

Kako saznajemo, pregovori o daljem početku emitovanja “Zvezda Granda” su u toku već nedeljama. Iz dana u dan pojavljuju se nove informacije i špekulacije o tome gdje će se emitovati, da li na “Prvoj” ili “Pinku”. Činjenica je da su vodeći ljudi ružičastog jata bili na pregovorima sa ljudima koji vode četiri projekta produkcije “Grand” o mogućnosti prelaska na pomenutu televiziju.

Ali kako Saša Popović ima samo 48 odsto vlasništva ove kompanije, dok 52 odsto ima kabl operater SBB (Telemach) koji je većinski vlasnik, oni su ti koji će donijeti konačnu odluku. A problem koji je nastao, pa prošle nedelje nije emitovana emisija, jeste finansijske prirode jer je došlo do nesporazuma među čelnim ljudima o plaćanju novih emisija”, kaže izvor koji objašnjava da postoji i začkoljica, a to je činjenica da su oba partnera u obavezi da čak četiri emisije koje proizvodi “Grand” budu prikazivane na “Prvoj” do polovine 2019. godine.

O svemu tome više čitajte OVDJE a u nastavku pogledajte prvu epizodu nove sezone showa ‘Zvezde Granda’:

SIMPTOMI RAKA DOJKE: KVRŽICA NIJE JEDINI SIMPTOM

7 RAZLOGA KOJI OTKRIVAJU ZAŠTO SI JOŠ UVEK SAMA: PRVI JE SIGURAN!