in ,

VJEČNO PITANJE: ŠTA POKREĆE LJUBAV I KADA ĆU KONAČNO BITI SREĆNA?

Vječno pitanje – kad će doći ljubav moja – oduvijek je na pameti mnogih, a posebno mladih osoba. Pa što pokreće ljubav?

Da bi se ljubav „dogodila“, prvo i osnovno, potrebno je biti otvoren za nju.

Onaj koji u sebi stalno kuka kako je usamljen i kako nema sreće u ljubavi (pa čak i ako je objektivno do sada i bilo tako), ponavljanjem takvih misli na sebe navlači niže frekvencije koje i nisu povezane s ljubavlju, te tako zatvara sebe u krug koji ga ostavlja u samoći.

Jedan od osnovih zakona Svemira je da slično privlači slično. I zato, mislimo li pozitivno, vrtmo li po glavi lijepe, ohrabrujuće misli, k sebi ćemo privući i takve sadržaje, događaje, lica, likove. Drugim riječima, na neki način, sami stvaramo svoje prilike. Pa tako i za ljubav.

Dakako da je i obratno. Ako mislimo loše, loše će nam i biti.

Nije to tako teško spoznati, sve je prilično jasno, no za mnoge je pravi problem kako se održati u takvom pozitivnom stavu, pa čak i onda kad period ljubavne „suše“ potraje malo dulje.

Ključ je u vjerovanju, u onoj unutrašnjoj nadi koju treba strpljivo njegovati.

Kad vam dođu samačke i tužne misli, vi potražite vedrije sadržaje. Potražite nešto što vas veseli i diže, a klonite se negativnih ljudi, odnosno onih u čijem se društvu ne osjećate ugodno. Ili koji vam vaše nade umanjuju negativnim stavom.

Maknite se od njih. I vjerujte svojoj nadi. Ustrajte i otvorit će vam se, barem jedan dan koji će vam sigurno biti ugodniji nego da ste se prepustili niskim tamnim frekvencijama. Onda će, ako ustrajtete i dalje, uslijediti još jedan lijepi dan, pa još jedan i tako stalno.

Kad se vaš dobar unutrašnji stav poklopi s onim vanjskim, događaju se fantastične stvari. No da bi se one dogodile, treba ih u startu prizvati. Znači, u početku, vi sami trebate biti usjmjereni prema višim frekvencijama, prema svjetlosti, jer samo ćete tako privući ljubav.

A ljubav nije samo ono što se događa između dvoje ljudi. Ljubav je svugdje oko nas. Pa onda bivaljući otvoreni za nju, dogodit će se i da prvučemo nekog tko je zaista na istoj frekvenciji kao i mi sami. U tome je stvar.

Ako ćemo astrološki, ljubav mogu pokrenuti određeni tranziti, no zapamtite – ništa se neće dogoditi ako vi sami ne budete otvoreni i pozitivni, ako ne vjerujete u ljubav i održite svoju „ljubavnu frekvenciju“.

Zato je astrologiija ovdje samo dobrodošao alat koji će ojačati vašu ljubav ako niste u tamnoj (niskofrekventnoj) fazi.

Tranziti Venere po znaku ili podznaku učinit će vas ljepšim izvana i raspoloženijim za ljubav iznutra. Dobar Jupiter poboljšat će prilike i učiniti vas otvorenim i punim dobre volje prema drugima. Mars će vas, u dobrim aspektima (na neke točke u natalnoj karti) učiniti pouzetnijim, pa tako i u ljubavi. Posebno su zanimljivi tranziti između Venere i Marsa koji obično intenziviraju ljubavni život. Mogli bi se nazvati ljubavnom klasikom.

Sunce će dati jasnoću i blistavost, Mjesec intuiciju i privlačnost, posebno ženama, dok je Neptun pravi kralj predivnih ljubavnih čarolija. Posebno kad je udružen s Venerom, bilo u tranzitu, bilo u aspektu konjukcije. To su oni trenutci kad se događa nešto čarobno, neponovljivo i toliko slatko, za vječno pamćenje.

No ponavljamo, ništa od toga neće dati ljubavnih doživljaja, ako vi sami ne budete otvoreni za ljubav. Živeći s mislima usmjerenim na nešto lijepo i iskreno vjerujući u to. Tada je sve moguće i otvoreno, odnosno sami ćete privući lijepe događaje, pa tako i one ljubavne.

„Srcu koje je iskreno, želje se ostvaruju.“

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. NOVEMBRA 2020: ONI KOJI JOŠ TRAŽE SRODNU DUŠU KONAČNO BI MOGLI NAIĆI NA LJUBAV

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. NOVEMBAR 2020: NE MOZETE OČEKIVATI DA VOLJENA OSOBA OSTVARI SVA VAŠA OČEKIVANJA