in

VODOLIJA ♒ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

VODOLIJA ♒

Godišnji horoskop za 2023. za Vodenjake jasno govori o optimizmu ovoga znaka koji će se snaći uvijek i svugdje, što je vjerojatno najbolja stvar koja ih spašava od raznih problema u koje, doduše, običnu upadaju sami samcati… Dragi Vodenjaci, jeste li u harmoniji sa svrhom svoga života? Ako to još uvijek ne znate i zbunjeni ste, ne brinite, jer pomoć stiže. Ako ste na ispravnom putu, karmičke i neočekivane sile će vam pomoći da ispunite životne i duhovne ciljeve.

Oba vaša vladara, Saturn i Uran u sukobu su s mjesečevim čvorovima sudbine što znači da se morate preobraziti u noviju i usklađeniju verziju sebe. Ovo je rijedak i vrlo poseban trenutak na vašem putovanju, stoga ga iskoristite tako da se uzemljite i povežete sa svojom intuicijom u trenutcima kad situacija dođe do vrhunca tijekom mjeseca veljače, travnja, kolovoza i studenog.

Zvijezde za 2023. godinu predviđaju da vas čekaju promjene tijekom godine koje sigurno niste očekivali.. no, samo se trebate prilagoditi i presložiti u glavi, to ste napravili već par puta u životu, nije ništa novo. Ono što je najvažnije, trebate biti sigurni da možete/želite napraviti pravi balans između posla i obitelji, no još važnije – sebe samoga. Ne zavaravajte se, Vodenjaci jesu altruisti i vole ljude, no vole i sebe i svoju neovisnost koja vam je izuzetno važna.

Za Vodenjake 2023. izgleda intenzivno u emocijama, bogata zapletima i pitanjima vezanim uz stabilnost, sigurnost, obitelj i životne prostore. Uran već prolazi vašom 4. kućom (prošlost, korijeni, obitelj, životni prostori, emocionalna osnova, podsvijest) od 2019. godine, ali 2023. godine sukobljava se s Jupiterom i Saturnom koji tranzitiraju samog Vodenjaka.

Kao rezultat toga, mnogi Vodenjaci mogli bi proći kroz razdoblje nezadovoljstva sobom, možda čak i unutarnjeg revolta, tako da bi neki od njih mogli napustiti svoja rodna mjesta, dom svojih roditelja i tako dalje. Ako je 2019. označila početak nekih osobnih ili obiteljskih nemira, oni se mogu pogoršati 2023. godine i zahtijevati ozbiljne promjene.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

JARAC ♑ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

RIBE ♓ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje