in

VODOLIJA ♒ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Neke situacije i događaji omogućuju vam da vidite da se stvari ne mogu odvijati kao do sada i možda ćete se osjećati nesigurno, još više kad Uran i Saturn naprave kvadrate: 6. veljače – 3. ožujka, 1. – 26. lipnja i 16. – 24. prosinca. Mogli bi se drugačije osjećati prema obiteljskoj tradiciji ili tradiciji nekih mjesta koja za vas imaju neko posebno značenje. Možda se više nećete osjećati ugodno u vlastitom domu ili obitelji.

Neke odgovornosti vezane uz roditelje (starije osobe ili lošeg zdravlja) ili vašu vlastitu obitelj na kraju vas zamaraju, umaraju, nerviraju i generiraju potrebu za oslobađanjem. Saturn – tradicionalni vladar Vodenjaka – prolazi kroz sam Vodenjak, što vas gura prema strpljenju, zrelosti, odgovornosti i poštivanju nekih moralnih obveza koje priznajete duboko u sebi.

S druge strane, budući da Saturn prolazi vašom prvom kućom, 2023. godine mogli biste se istaknuti kao autoritet u svom području rada, naći se pod svjetlima reflektora nakon perioda u kojem niste privukli pažnju. Ali na pomolu je prilično intenzivan period, pa ćete se možda nositi s ponavljajućim umorom, melankolijom ili možda nedostatkom motivacije.

Važno je dozirati svoj trud i neprestano se podsjećati da vam se daje važna šansa koju vrijedi iskoristiti. Astrološki kontekst 2023. gura vas prema ponovnom izgrađivanju sebe – nečem u čemu biste trebali uživati. Također vam pomaže da revidirate i ozbiljno prilagodite svoje planove za budućnost, posebno u siječnju, kada se usavršava kvardat Jupiter-Uran.

Svjesni da ste već puno postigli, ove godine ćete se početi ‘cvjetati’, odnosno na poslu će sve više dolaziti do izražaja vaša kreativnost, talent i mašta. Više vam neće biti važno zadržati i ojačati svoju poziciju, jer ona je već takva po prirodi i ono što je iza vas, ali ćete se razvijati dalje, a ne na višoj razini – tražit ćete nove izazove, koji uključuju lucidnost , osjećaj za lijepo, umjetničke težnje, širi krug ljudi koji će te podržavati na tom putu, a sve što je finije, još bolje. Nepotrebno je reći da ćete uživati.

Jupiter u financijskom sektoru do svibnja može donijeti dobre prilike za financije. Samo izbjegavajte previše trošiti, jer možete zaraditi više novca, ali i potrošiti još više. Retrogradnost Merkura koja će se dogoditi u siječnju, svibnju, rujnu i prosincu također je važno vrijeme za vas da pregledate troškove, obveze i pregovarate o dugovima.

Za one koji traže posao, s Jupiterom u Ovnu u svibnju, možete uložiti u tečajeve obuke i usavršavanja. Kontakt s vama bliskim osobama može vam pomoći s preporukama za posao. Mjeseci srpanj, listopad i studeni važni su za vašu karijeru. Iskoristite ove mjesece da ne propustite prilike. Za one koji rade ili studiraju, poslovna putovanja mogu biti aktualna od svibnja do listopada. Tijekom tog razdoblja studij će vam biti na prvom mjestu i vjerojatno ćete imati dobre šanse da to iskoristite. Oni koji rade u nastavi i komunikaciji mogu imati jako produktivno razdoblje.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

JARAC ♑ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

RIBE ♓ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje