in

VODOLIJA ♒ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Nećete biti u naponu energije. Često ćete se osjećati umorno, napeto i biti skloni kroničnim smetnjama. Osjetljivo će vam biti grlo i područje vrata, a usporena štitnjača mogla bi biti krivac za vaše probleme. Puno bolje ćete se osjećati u drugom dijelu godine. BROJ SREĆE 8 . Pod utjecajem osmice spoznat ćete važnost materijalne i osjećajne sigurnosti. Povoljno djelovanje ovog broja ohrabrit će vas da pronađete nove izvore zarade.

2023. godina bit će prosječna za Jarce jer će vjerojatno naići na prepreke zbog ulaska Ketua u 11. polje. Zato u obitelji može doći do sukoba, a mir u kući poželjno je održavati razgovorom.

Obuzeti ste potrebom za opipljivim zadovoljstvima. Iako vam novac nije najbitnija stvar u životu, ove ćete godine više uživati u lijepim stvarima, izlascima, putovanjima i ostalim aktivnostima koje koštaju. Da biste to ostvarili, trebat će vam lijepo popunjen račun. U DOBRIM DANIMA: Društveni, raznolikih interesa, poduzetni, odgovorni, pouzdani.

U LOŠIM DANIMA: Rastrošni, materijalistički nastrojeni, lijeni, neumjereni, pohlepni. NAJBOLJI MJESEC: U ožujku će Venera i Mars boraviti u vašem znaku, što će unijeti mnogo uzbuđenja u vaš intimni život. Ako još niste zaljubljeni, pogodit će vas ljubavna strelica u trenutku kad joj se najmanje nadate, dok će parovi proživljavati renesansu. U ovom horskopskom znaku rođeni su i.. MATE RIMAC (12. veljače 1988.) .

JARAC ♑ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

RIBE ♓ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje