in

VODOLIJA: KOMPLETAN VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

VODOLIJA ♒

Budite društveni, povežite se sa onima koji teže ka boljitku čovečanstva, radite nešto u dobrotvorne svrhe i u svrhu društva. To će vam pomoći da osetite radost davanja i da širite harmoniju oko sebe. Godina 2021. će vam verovatno pružiti mnogo više iskustva nego što je to obično bilo. Budući da je Saturn u 12. kući za vaš znak, početnih nekoliko meseci možda će porasti napetost i možda ćete se suočiti sa nekim izazovima.

Neke Vodolije možda neće moći da dešifruju šta im se sprema u 2021. godini. Neophodno je da ostanete smireni i da se hrabro i mudro suočite sa eventualnim neizvesnostima. Mnogi vaši stari projekti će se završiti, a mnogi novi poduhvati biće započeti tokom 2021. godine. Stvari po vas postaju pozitivnije i ohrabrujuće.

Početak godine nije pogodan za ljubav i veze ali će stvari izgledati dosta bolje kako godina bude odmicala. Ako morate uspeti u svojim projektima, biće potrebno puno napornog rada i stručnosti. Tokom godine moraćete da se suočite sa mnogim stresnim situacijama. Stoga periodi opuštanja i odmora postaće neophodni za održavanje vašeg blagostanja. Suočite se sa izazovima koje vam život postavlja i osmislite načine kako da ih prevaziđete na najbolji mogući način.

U 2021. godini možete biti fokusirani na veze i na intelektualna traganja. Iskoristite ovu godinu da steknete nove prijatelje, ali ne zaboravite na svoje hobije. Dobre stvari će vam doći ako budete imali zdrav društveni život u 2021. godini.

Mnoge planete imaju uticaj na vaš znak ove godine. Neke od planeta koje će ove godine imati najveći uticaj na Vodolije uključuju Mars, Jupiter, Uran i Pluton. Srećom, ovaj znak može da podnese sve što mu se desi 2021. godine. Pluton u Jarcu će vas podstaći da napustite i odbacite sve što vas sputava. Iako je to možda teško, ne morate da imate bliske odnose sa svim članovima porodice. Pustite ljude koji vas povređuju, čak i ako ste u srodstvu sa njima. Ovo vam može pomoći da poboljšate svoje emocionalno stanje. To vam u nekim trenucima može otežati godinu, ali dugoročno će vam biti bolje.

Pluton i Saturn ostaju u segmentu koji upravlja vašom intuitivnom ličnošću tokom cele godine, pa stare probleme možete smatrati važnim, pokušavajući da se pozabavite nekim podsvesnim problemima, inspiracijama i željama. Ove godine vaš um će biti najviše zabrinut za neka intelektualna traganja čak i tokom retrogradnih Merkura 2021. godine. Takođe možete imati poteškoća u bavljenju nečim u svom ličnom životu. Ovo vam može otežati kontakt sa drugim ljudima. Pokušajte da se pozabavite vlastitim problemima kako biste poboljšali svoje odnose sa drugima.

Planeta Uran će biti u znaku Ovna od januara do maja, što može da poveća vašu harizmatičnost. To može olakšati komunikaciju sa drugim osobama i stvaranje novih prijatelja. Ako možete, pokušajte da ove godine učinite neke usluge za svoje prijatelje, što će pomoći da vaša prijateljstva još više ojačaju. Uran ove godine počinje da ulazi u segment vašeg doma i porodice, ostajući ovde od sredine maja do početka novembra, a ovo započinje period napretka za vaš dom i porodični život.
Briga o drugima vama u ovoj godini mnogo znači. Međutim, od vas se ne traži da potpuno zanemarite sebe. Prepustite se svojim strastima i užicima. Posvetite se nekoj umetnosti koju volite, idite na odmor, počastite se nekim skromnim poklonom, dopustite sebi da budete izvor radosti i harmonije za sve oko sebe.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo ‘da ide unazad’ nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.

Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.

Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.

Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali – samo ako ste pažljivi.

Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate – jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo ‘otkačite’ od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period – što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

 

Planeta Jupiter ove godine ima veliki uticaj na vaše zdravlje. Ova planeta vas podstiče da naučite nove metode za poboljšanje vašeg zdravlja. Kada učite o ovome, uvek treba da na umu imate osim fizičkog i vaše mentalno zdravlje. Na ovaj način možete višestruko poboljšati svoje zdravlje. Neke nove stvari koje možete da isprobate mogu uključivati neke nove vežbe, razne terapije kao i meditaciju.

Pored svega, ova 2021. godina obećava da biti dobra godina za Vodolije po pitanju zdravlja i veselog raspoloženja. Bićete prožeti sa vitalnošću i energijom koja vas obliva tokom godine. Vaša mentalna snaga osigurava da budete i u fizičkoj formi. Međutim, mogu se povremeno pojaviti periodi nedostatka imuniteta koji mogu da utiču na neke zdravstvene probleme. Zato obratite na to posebnu pažnju i pojačajte imunitet.

Pridržavajte se zdravih prehrambenih navika i redovno vežbajte. Treba izbegavati prekomerno uživanje u brzoj i začinjenoj hrani. Nastojte da se uzdržite od jedenja kada ste besni ili uznemireni. Iako se spoljašnje planete, Uran i Pluton igraju sa vašim zdravljem, Mars vam pomaže da se borite protiv njih. Vaš pozitivan pristup životu ima izuzetno veliku ulogu u vašem opštem zdravlju i blagostanju.

Saturn je trenutno u vašoj šestoj kući zdravlja u naredne dve godine. Ovo pokazuje da treba više pažnje da posvetite kičmi, kolenima i zubima nego što je to uobičajeno. Saturn može dodatno da bude vaša duhovna planeta koja vam daje lekciju kako da tražite načine za vaš oporavak iznutra, iz vas samih, iz vaše veze sa višom silom. Zaista, unutar vas, kao i svakog drugog čoveka, nalazi se Božanski lekar kome možete da pristupite a koji može da vam donese trajno blagostanje.

LJUBAV

Što se ljubavi tiče, 2021. godina može biti prilično čudna, jer možete pronaći ljubav ne nekim potpuno neočekivanim mestima. Budite spremni da ljude u svom životu vidite na jedan drugačiji način nego što ste dosad navikli i pozdravite svaki oblik ljubavi koji će se pojaviti oko vas.

Venera će veći deo godine proći kroz vaš ljubavni sektor, a Vodolije koji su sami imaće velike šanse da započnu nove veze. Takođe, ako govorimo o parovima sa čvrstim vezama, ovaj tranzit može im doneti priliku da postanu roditelji i tako ojačaju svoju vezu.

Istovremeno, 2021. godina donosi Vodolijama veću otvorenost za flertovanje i osvajanje, a Vodolije mogu biti privučene nekim sentimentalnim avanturama i mogu ih privući ljudi iz inostranstva, iz akademskog okruženja ili sa kojima dele ista uverenja i mentalitete. Takođe, neka nova ljubav može se pojaviti na putovanju, mada neće vam biti lak zadatak da nađete idealnog partnera i trebali biste se predstaviti u boljem svetlu da biste se povezali sa potencijalnim partnerom. Onima koji su odani i privrženi to može biti lako. Ali ako ste nezadovoljni ili razočarani sa svojim partnerom, onda bi bilo dobro vreme da razmislite o nastavku veze. Ako postoji čvrsta veza, iskoristite ovo vreme da ojačate svoje veze. Nastojte da u brak ili ljubav unesete više radosti i sreće.

Mesec Januar se obično ne smatra nekim romantičnim mesecom, ali za vas će u ovom periodu da doleti više varnica nego obično. Ako ste slobodni, želećete da držite oči otvorene da vam nešto ne bi promaklo. Ako ste u vezi gledajte da ne ugrozite ono što imate, mada će vam goditi to što vas drugi primećuju. Nema ništa loše što se možete malo uzbuditi od tuđih komlimenata.

Mart je mesec kada ćete želeti da napravite jedno ozbiljno proispitivanje samog sebe da biste videli šta želite od vaše veze i od vašeg partnera. Razmišljaćete šta ste to loše uradili u prošlosti a šta ste dobro uradili. Vreme je da sve te stvari pažljivo pogledate. To je Neptun koji vam daje savete i povratne informacije, tako da iskoristite njegovu dobrotu.

Ove 2021. godine planeta Venera će biti u znaku Jarcu veći deo meseca Januara. Planeta će se vratiti vašem znaku Jarca većim delom meseca Novembra i Decembra. Tokom ovog vremena možda ćete se osećati emotivnije, ali i tajnovitije jer nećete znati kako se nositi sa tim osećanjima. Pokušajte da pronađete način da se nosite sa tim osećanjima ako želite da vidite bilo kakav napredak u vašem ljubavnom životu.

Bez obzira jeste li ove godine slobodni ili ste u vezi, Jupiter u Strelcu od 8. novembra do ostatka godine podstaći će vas da se usredsredite na intelektualne delove svojih veza. Ako ste slobodni, najverovatnije ćete pokrenuti vezu sa nekim ko deli vaše hobije i interesovanja. Ako ste već u vezi, pokušajte da nađete nešto što će da pojača vašu vezu.

Tokom godine, iako planete ponekad mogu dovesti do neke vrste nestabilnosti u vašoj vezi, ostanite čvrsto na zemlji. Razgovarajte, iznesite sve pred partnera i donesite mirnu atmosferu. Uklonite sve vrste nesporazuma i negativnosti oko vaše veze. Neka ljubomora ili bilo kakva druga loša osećanja ne pogoršavaju vašu ljubav ili brak.

Mnogo varijanti ljubavi naići će vam na put 2021. godine, Vodolije. Ne samo da je ovo dobra stvar, već je savršena stvar koju ćete doživeti u ovom trenutku svog života. Zahvaljujući ljubavi dobićete inspiraciju koja će vam pomoći u raznim projektima i realizaciji vaših ciljeva.

Treba da shvatiti koliko ljubavi imate u rezervi za davanje ljudima. Nije uvek lako to pružiti ljudima, ali ispostavilo se da Vodolije to rade bez napora. Ovo je osobina koju možda u prošlosti niste isticali o sebi. Sada je vreme za to.

Ljudi će primetiti ovaj kvalitet u vama i želeće da budu više u vašoj blizinia. Ovo vas neće iscrpeti, već će oko vas stvoriti oreol ljubavi koju ćete svuda nositi sa sobom.

VI OVE GODINE

Planeta Mars će u 2021. godini doneti Vodolijama obnovljenu energiju koju je najbolje da iskoristite za učenje i usavršavanje vašeg znanja. Čak i ako ne idete više u školu, ovo je sjajna godina da se usredsredite na svoje strasti. Iskoristite ovu godinu da se usredsredite na svoje hobije i bilo šta drugo što vam može pomoći da proširite svoj um. Ako ste ranije razmišljali o odlasku na fakultet ili nekom drugom naprednom obrazovanju, ovo je sjajna godina za to.

Ova 2021. godina će vam verovatno pružiti više iskustva nego što je to obično. Početnih nekoliko meseci možda će doći do neke napetosti, a pošto je Jupiter gospodar vaše druge i jedanaest kuće, on može prouzrokovati neke probleme u vašem životu i doneti stres i napetost. Mnogo toga što ste planirali možda neće biti u skladu sa onim što će se dogoditi a to sve može dovesti do određenog razočaranja. Za vas ovi događaji mogu po prvi put doneti vam neko posebno iskustvo gde možete osetiti posebne emocije. Međutim, kako godina napreduje, tako ćete i vi verovatno biti zadovoljni načinom na koji život može preokrenuti događaje da se odvijaju u vašu korist.

Pozitivan deo 2021. godine je tranzit Jupitera u vaš horoskopski znak od meseca Aprila 2021. Tranzit Jupitera smatra se veoma povoljnim u oblastima finansija i bogatstva, romantike, braka, obrazovanja, profesije, pa čak i u širenju društvenih krugova. Stoga ćete verovatno videti proširenje svog života u svim gore navedenim stvarima o kojima je bilo reči i bićete zadovoljni napretkom u kojem ćete uživati.

Ali u početku 2021. godine možete imati nekoliko oštrih trenutaka u vezi sa finansijama i novcem. Možda ćete biti suočeni sa rastom troškova zbog kojih vam se ponekad može zavrteti u glavi. Može se desiti da vam izdaci budu veći od prihoda. što vas može naterati da tražite spas u nekakvim kreditima, što nikako ne bi bilo dobro za vas. Uverite se da su takvi krediti ograničeni samo na kratki rok, jer vas takav kredit može navesti da preuzmete velike rizike, posebno u prvih nekoliko meseci godine. Postepeno od sredine godine, verovatno ćete videti stalni rast, a druga polovina godine biće bolja od prve polovine. Zapravo, godina može biti obećavajuća za vas ako želite da investirate u imovinu. Bila to prva kupovina ili investicija, možda ćete uživati u ispitivanju svih opcija pre ulaganja.

Godina 2021. može vam doneti uzbudljiva iznenađenja. Od sredine godine postoji velika verovatnoća da ćete u svom ličnom životu naići na neku važnu osobu. Emocionalna veza sa ovom novom osobom posejaće seme romantike i ljubavi među vas. Možda ćete uskoro biti povezani sa romantičnom vezom sa ovom posebnom osobom. Ljubav i brigu koja je činila prazninu u vašem individualnom životu sada će verovatno popuniti ova osoba. Postepeno ćete vas dvoje možda čak odlučiti da uđete u brak.
Tranzit Jupitera u vaš znak biće povoljan za studente koji planiraju da pohađaju više studije. Vaša predanost i napori mogu vam doneti dobre rezultate od početka meseca. Ako ste već preduzeli jasan plan svoje akcije, možda ćete biti uspešni u izvršenju istog ove godine. U stvari, vaša predanost i naporan rad su srž svakog uspeha u kojem uživate tokom godine.

Sa izgledima za dobro obrazovanje, takođe tu su odlični izgledi i za budućnost vaše karijere. Ako tražite neku novu priliku, verovatno ćete je pronaći uz pomoć svojih napora i veština. Ako želite da pokrenete neko sopstveno preduzeće, posle maja meseca 2021. godine, postoji velika mogućnost da ispunite svoj san i započnete sopstveni posao.

Što se tiče zdravlja, poznato je da su osobe Vodolije oprezne kada je u pitanju njihova kondicija kao i rutinske aktivnosti. Posebno se odnosite prema svojoj ishrani, pa čak i pazite da hranu uzimate u odgovarajuće vreme tokom dana.

Ova vaša disciplina u vezi ishrane može malo da se poremeti jer će vam se apetit verovatno povećati, pa tako i vaš odnos prema hrani. U tom slučaju moraćete biti oprezni sa eventualnim dijetama koje biste eventualno preduzeli. U svemu vam može pomoći redovno održavanje kondicije kao i jačanje imuniteta, posebno prirodnim sredstvima, poput biljnih čajeva.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Vodolija Januar 2021: Januar je savršeno vreme za samo ispitivanje. Razmislite šta želite od ove godine, posebno u vezi sa vašim porodičnim odnosima. Morate da uložite znatne napore jer imate osećaj kao da vam neko izmiče tlo pod nogama.

■ Vodolija Februar 2021: U Februaru se osećate harizmatičnije, što vam može pomoći i u ljubavi i na poslu. Venera u Vodoliji pomaže svim vašim vezama. Pošto ste često u sukobu sa okolinom možete i sada biti prilično neshvaćeni jer retko ko podržava one koji idu ispred vremena.

■ Vodolija Mart 2021: Mart se fokusira i na vaše finansije i na vaše romantične veze. Ako ste u mislima imali neki poslovni projekt, sada je najbolje vreme da ga započnete. Vaša ambicija je na velikom nivou u toku ovog meseca. Beskompromisni ste borac za humanost i pravdu i možete ući u neki sukob sa podmetačima lažne istine.

■ Vodolija April 2021: April je usredsređen na vašu porodicu. Saturn u Jarcu, koji počinje sredinom ovog meseca, pomoći će da dodate potrebnu stabilnost vašem porodičnom životu. Ako niste uspeli da nađete opravog partnera ne brinite već od života uzmite ono što vam se pruža.

■ Vodolija Maj 2021: U Maju je fokus na vašoj porodici, a podsticaj će dobiti i vaš ljubavni život. Odvojite potrebno vreme za razmišljanje pre nego što išta preduzmete. Delujte polako ali sigurno ovog meseca. Deo meseca provešćete u razmišljanju kako da opravite vaš dinansijski saldo, pogotovo što vam je novac potreban i za godišnji odmor.

■ Vodolija Jun 2021: Juni može biti zbunjujući jer se možete osećati zaglavljeno i ne znate šta da radite sa sobom. Tada je najbolje da zatražite savet od svojih najmilijih. U međuvremenu, pravo je vreme da se bavite svojim hobijima. Mnoge Vodlije znaju da budu vidovite, pa ako ste kod sebe primetili ove sposobnosti, trebalo bi da se potrudite da ih razvijete.

■ Vodolija Juli 2021: Juli deli fokus između vaše karijere i ljubavnog života. Veći deo jula Venera će biti u Lavu, što će vas učiniti strastvenijim i ambicioznijim, tako da u ljubavi može da na vidiku bude nešto novo. Na vama je da vidite da li će vam se svideti ili ne.

■ Vodolija Avgust 2021: Avgust vas blagosilja energijom od nekoliko planeta. Verovatno ćete se ovog meseca osećati vrlo produktivno. Ovo je takođe sjajno vreme za rad na vašem društvenom životu. Ukoliko ste doneli neku odluku, prionućete na posao, svesni da samo od vašeg truda i zalaganja zavisi kakvu ćete dopusku zaradu ostvariti.

■ Vodolija Septembar 2021: Septembar vam donosi sreću u društvenom životu. Ako ste ovog meseca pod stresom, možete se obratiti porodici i voljenima da vam pomognu da ponovo pronađete svoju smirenost. Ako uspete da očuvate ravnotežu između napora i odmora, nećete imati problema sa zdravljem, pa će posao izvrsno napredovati.

■ Vodolija Oktobar 2021: Oktobar donosi fokus na vaše emocije. Pravi je trenutak da shvatite koliko ste važni onima oko vas koji su, takođe, tako važni vama u vašem životu. Ovo može da poboljša vaše odnose sa prijateljima i voljenima. Smanjene poslovne obavezeće vam omogućitida se više družite sa ljudima, a za tim uvek čeznete.

■ Vodolija Novembar 2021: U Novembru će se možda osećati usporeno. Shvatite ovo kao znak za odmor i rasterećenje od onoga što vas pritiska. Vaše nevolje će svakako proći. Oslonite se na svoje prijatelje ako se ikada osećate previše demoralisano. Takođe, u vašem kolektivu bićete osoba koja deluje kao smirujući faktor.

■ Vodolija Decembar 2021: Decembar 2021. godine završavate, što se kađže, na visokom nivou, a vaši odnosi biće u centru pažnje. Ovog ćete se meseca verovatno osećati mnogo kreativnije, što ovaj mesec čini savršenim za rad na vašim hobijima. Ako ste u vezi, partner će vas možda obradovati nekim neočekivanim postupkom ili lepim poklonom.

 

JARAC: KOMPLETAN VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

RIBE: KOMPLETAN VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU