in

VODOLIJA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

VODOLIJA I BIK

Pošto je Vodolija suviše ležerna po pitanju sticanja materijalnih dobara, Bik to ne može da podnese i tu nema mnogo izgleda za sreću. Vodolija bi Biku stalno zamerela zbog posesivnosti, dok bi Bik bio zbunjen nepredvidljivošču, rasipnošću i izraženom željom za slobodom Vodolije.

VODOLIJA I BLIZANCI

Evo jedne uzbudljive, duhovne i pustolovne veze. Blizanac i Vodolija pripadaju istoj vazdušnoj grupi, pa možemo reći da su oni u fizičkim, ako ne i u duhovnom smislu, napravljeni od istog materijala. Volje su im harmonične, pa svesnija, starija, ingenioznija, talentovanija i sa većom inspiracijom Vodolija dopunjuje svojom intuicijom i maštom jak, analitičan i praktični duh Blizanca. Slobodno možemo reći da je sinteza ova dva znaka spoj između intuicije i logike, mašte i odličnog intelektualnog zapažanja.

VODOLIJA I RAK

Slobodu Vodolija Rak teži sputati svojom velikom osećajnošću i ljubavlju, što se Vodoliji, u početku, može veoma dopasti. Vodolija je znak bujnih i humanih osećanja. Međutim, kako su Vodolije pomalo avanturisti, a Rakovi isključivo porodični, mirni i statični, desi se da se u braku, a da se ne razvedu, ove dve osobe odvoje, da bi posle izvesnog vremenskog perioda obnovile vezu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JUN 2019-TE: OVI ZNAKOVI ĆE SE SVAĐATI SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN 2019-TE: OVOM ZNAKU SE DOPADA NEKO POTPUNO NOVI