in

VODOLIJA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

VODOLIJA I LAV

Kreativnost, imaginacija, nadahnutost ali i ravnodušnost Vodolije su u suprotnošću sa pribranošću egocentričnog i samo sebi okrenutog Lava. Ovo bi bila jedna sterilna veza. U fizičkom smislu, ovakva veza bi mogla da potraje izvesno vreme. Različitost stavova ne bi dozvolila nikakvu dublju i trajniju vezu. Ovakva suprotnost bi mogla da zainteresuje i jednu i drugu stranu, ali bi oni teško mogli da nađu razumevanje jedno za drugo.

VODOLIJA I DEVICA

Ova veza je čista duhovna veza, u kojoj će Vodolija predstavljati večitu zagonetku za Devicu, a stidljiva i neodlučna Devica, može deprimirati nepredvidivu Vodoliju. Jedno od njih uvek vuče ka nebu, a drugo ka zemlji. Idealistički uzleti Vodolije nateraće Devicu da postavi Vodoliju na praktične, zemaljske noge.

VODOLIJA I VAGA

Ovo je jedan od najskladnijih odnosa između Vaga i ostalih Zodijačkih znakova.Ovaj odnos je pun uzbuđenja, emocija i kreativne energije. Ovo su dva najlepša vazdušna znaka, oba humana, plemenita, zavodljiva i eterična. Harmonija je velika i na nivou erotike i na planu intelekta. Ljubav je obostrana, i moglo bi se reći da bi harmonija bila potpuna da Vodolija nije hirovita, ekscentrična i nagla, a često, na svoj način, može Vagu uvući u avanture za koje ona, zbog svoje nežnosti, nije spremna.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JUN 2019-TE: OVI ZNAKOVI ĆE SE SVAĐATI SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN 2019-TE: OVOM ZNAKU SE DOPADA NEKO POTPUNO NOVI