in

ZA LJUBAV ĆE ŽRTVOVATI SVE A AKO ISTO NE DOBIJE ZAUZVRAT, OKREĆE SE I ODLAZI

Svet je za njih predivno mesto koje treba da istraže, a ako ih partner ne prati, vremenom će uvenuti. Za svoju ljubav daće sve, a često će šokirati svojim izborom. Buntovne Vodoliije najčešće biraju za partnera osobe koje su neobične.

Za svoju ljubav žrtvovaće sve. Ići će do krajnjih granica, odričući će svega, a upravo zato što vole snažno, to očekuju i od svog partnera. Ako ne ispuni očekivanja, toj romansi može doći kraj bez obzira na to koliko se vole.

Mogu da izdrže, svašta će pretrpeti, ali potrebno im je mnogo pokazivanja ljubavi. Ako to ne dobiju, otići će bez obzira na to koliko im srce pucalo. Vodolije su osobenjaci velikog srca i kreativnog uma. Za njih je idealan partner koji razmišlja i živi kao oni, ljubav je za njih sve ili ništa. Ne igraju igrice i ne vole ih.

Ako Vodoliji slomite srce, nastaje katastrofa. Automatski se isključuju, dižu zidove ispred sebe i za druge ljude biće još nedostupniji.

Još jedan od razloga zašto su Vodolije komplikovane u ljubavi jeste i to što se lako uvrede. Možda vam to neće odmah pokazati, ali će vam sigurno zameriti.

KAKAV PARTNER VAM ODGOVARA: RAKU TREBA NEKO PAŽLJIV, VAGI TREBA NEKO KO STAVLJA VEZU NA PRVO MESTO

OSVOJI GA ZAUVEK: ŠTA URADITI DA OVAJ ZNAK U HOROSKOPU POLUDI ZA VAMA