in

ZA NJEGA SE OTIMAJU SVE PJEVAČICE: ON JE NAJZGODNIJI FRAJER IZ BIH KOJI JE ZALUDIO REGION

Ako pratite aktuelnu muzičku scenu, bilo da je u pitanju pop ili novi val narodnjaka, nema šanse da niste primjetili super zgodnog istetoviranog ispirsanog frajera. 

On je mladi model koga angažuju regionalne pjevačice u svojim spotovima. Nećete vjerovati ali on je Bosanac, tačnije Hercegovac.

Marino Milićević zaludio je žene iz regije. Nakon što se pojavio u Severininom spotu ”Otrove” mnoge žene bruje upravo o ovom Hercegovcu iz sela Grab u blizini Ljubuškog.

Preko noći ovaj je mladić postao popularan i o njemu pišu brojni regionalni mediji. Tetoviran po cijelom tijelu ostavlja dojam opasnog momka.

Tako je, nakon Severine, Neprilagođeni dobio još jednu ponudu za video spot. Ovaj puta Hercegovac glumi u spotu Sandre Afrike. Nakon što se pomazio sa Severinom, sada će s Afrikom.

No nisu njih dvije jedine pjevačice u čijim spotovima je glumio… Tu je i Katarina Živković, Nikolija, Romanin video, Marin je na sve ovo i infulenser na Instagramu, foto model, maneken…

Inače, Marina su modni agenti primjetili na Instagramu i tako je krenula njegova karijera. U svijetu modelinga sreo se i sa ponudama za seks, ali kaže kako to nije prihvatio.

Marin voli životinje, ima psa kojeg očigledno jako voli. Zanimljivo je da najzgodniji Hercegovac nema ama baš ni jednu fotku iz teretane, kao ostali frajeri koji se uglavnom hvale mišićima baš u momentu dok ih napinju.

Odakle “neprilagođeni” i to se iza tog krije?

”Neprilagođeni” je pseudonim, po kojem želim da me ljudi znaju. Moje pravo ime je Marino Milićević. Imam 22 godine. Dolazim iz malog sela koje se zove Grab u blizini Ljubuškog.

Prvi koraci, kako si započeo i ušao u svijet modelinga?

Sve je počelo od mog Instagram profila, zapazili su me čuveni modni fotografi, sadašnji moji prijatelji: Samo Goxy i Igor Mađinca i pozvali su me na photoshooting. Tako je počela moja priča koja izgleda nema kraja, jer jedna vrata otvaraju druga.

Jesi li oduvijek želio postati model?

Nisam oduvijek želio postati model, modni svijet gledao sam s distance, nije to bio moj fazon. Tu su pridonijeli razgovori s ljudima koji znaju i koji su to iskusili. Poznati fitness model i glumac Adis Jakić i poznati stilist, modni novinar i DJ Srđan Šveljo utjecali su na odluku i na to da promijenim mišljenje o svemu tome.

Ono što je utjecalo na početak moje karijere su izričito revije za dva velika dizajnera Batu Spasojevića i dizajnera Erica Rosettija iz New Yorka, te mnogi drugi.

Koja je najluđa ponuda koju si odbio ili prihvatio?

Bilo je zaista svakakvih ponuda, ali po meni najluđa ponuda je bila ”money for sex” prvo od strane žena pa i muškaraca. Nemam lijepo mišljenje o tome, na to više gledam kao poniženje, prije svega mog ponosa, a i samog sebe. Tako da sam naravno odbio.

Pored modelinga, bavite li se još nekim poslom?

Trenutno modeling je nešto na što sam se usmjerio i što okupira moju pozornost. Tek su mi 22, a mnogo toga želim, planiram i volim…

Nastavak na narednoj strani…

OVAKO ĆETE PREPOZNATI ZLE LJUDE: PET KARAKTERISTIKA POKVARENOG SRCA

KO TI JE SUĐEN: HOROSKOP OTKRIVA GDJE TE ČEKA SRODNA DUŠA