in

ZABORAVLJENI HOROSKOP: SAMO OVAJ HOROSKOP OTKRIVA VAŠE TAJNE I SUDBINU DO NAJSITNIJIH DETALJA

April

Dragi kamen: Dijamant

Pas: Njemačkih patuljasti špic (Pomeranian)

Cvet: Bela rada

Miris: Ružičasta limunada

Ukoliko ste dete aprila, vi ste optimistična, duhovita osoba, čovek sa srcem od zlata. Volite darivanja i planiranje iznenađenja za ljude koje volite i ništa vas ne čini srećnijima nego kad vidite kako su drugi srećni. Podižete atmosferu gde god se pojavite i uvek ostavite utisak pre nego što odete.

Cenite trud i moral, a možete biti prilično strastveni kadazaista verujete u nešto. Vi ste neko na koga se ljudi mogu osloniti. Veseli ste i ljubazni i uvek stavljate druge ljude na prvo mesto.

Možda se osećate kao da vas stalno prati peh – ali to će se promeniti. Možda to još ne znate, ali nedavno ste sreli nekoga ko će otvoriti prozor mogućnosti u vašem životu – ali na vama je da to i prihvatite! Ne oklevajte.

Maj

Dragi kamen: Smaragd

Pas: Border Collie

Cvet: Đurđevak

Miris: Domaći puding s bananom

Ako ste rođeni u maju, vi ste ponizna osoba koja uvek stavlja druge na prvo mesto. Hrabri ste i odvažni, ostavljate prilično dobar utisak gde god se pojavite. Nitko nikad ne zna šta će sledeće izaći iz vaših usta! Kada vas obuzmu misli o nekome ili nečemu, možete biti malo tvrdoglavi – ali to je samo deo vašeg šarma.

Vi ste ljubazni i darežljivi, učiniti ćete sve da pomognete nekome kome treba pomoć. Volite se smejati i dobro zabavljati. Vi ste jaki, pametni i pomalo brzopleti.

Uvek vodite teške bitke ali to će se promeniti. Slušajte svoje srce i savete svojih najmilijih i vaša sreća će se promeniti pre nego što trepnete. Život vam je servirao neke teške udarce, ali na kraju to je sve za vaše dobro. Naučite nešto iz toga i otpustite prošlost. Predodređeni ste za velike stvari.

Jun

Dragi kamen: Aleksandrit

Pas: Mops

Cvet: Ruža

Miris: Čizkejk sa jagodom

Ako ste rođeni u junu, vi ste živahna, strastvena duša koja nikad ne prihvata “ne” kao odgovor. Kada znate šta želite, posvetite se tome u potpunosti. Vaš šarm, inteligencija i neustrašivost uvek pobeđuju. Vi ste kompletna osoba s mnogo različitih interesa, zbog toga znate puno smešnih činjenica.

Volite umetnost – bilo da se bavite s njom ili je jednostavno cenite. U savršenoj ste ravnoteži s elegancijom i ležernosti, u mogućnosti ste da prilagoditi svoju ličnost na temelju atmosfere. Vi ste šarmantni, ljubazni, zabavni i inteligentni. Vi ste odani prijatelj i pravi radnik.

Verovatno ste se suočili s nekim ličnim problemima u zadnje vreme. Rešenja pristižu. Nemojte izgubiti veru. Vodili ste tešku bitku, ali uskoro će sve biti kako treba. Korak po korak i sve će biti dobro.

KAKVA MU ŽENA TREBA: ŠKORPION TRAŽI ODANU A OVOM ZNAKU TREBA VATRENA

SAZNAJ ODMAH: VREME TVOG ROĐENJA PRECIZNO OTKRIVA KOLIKO SI STRASTVENA U KREVETU