in

ZABORAVLJENI HOROSKOP: SAMO OVAJ HOROSKOP OTKRIVA VAŠE TAJNE I SUDBINU DO NAJSITNIJIH DETALJA

Oktobar

Dragi kamen: Rozi kvarc

Pas: Bernski planinski pas

Cvet: Neven

Miris: Vruća jabukovača

Ako ste rođeni u oktobru, onda ste kreativna, entuzijastična osoba i dajete sebe u svemu što radte. Vi ste tip osobe koji nikada ne ostavlja ni jedan kamen nepreokrenut, jako ste ponosni na svoj rad. Sve radite sa srcem i spremni ste učiniti sve što je potrebno da biste obavili posao kako treba.

Cenite istoriju i volite da učite nove stvari. Ispod vaše tvrde spoljašnjosti, vi ste mekani, ljubazni i osetljivi. Uživate u finim stvarima u životu – ali ne bojite se ni zaprljati. Vi ste šarmantni i strastveni, a ljudi su prirodno privučeni vama.
Često se osećate malo neshvaćeno, ali ne brinite. Vrlo brzo, naći ćete se na pravom putu s pravim ljudima, i sve će kliknuti. Konačno ćete biti u mogućnosti da izrazite sebe na način na koji ste oduvek sanjali. Osećaćete se kao kod kuće.

Novembar

Dragi kamen: Topaz

Pas: Dalmatiner

Cvet: Hrizantema

Miris: Sveže pečeni hleb

Ako ste rođeni u novembru, vi ste jaki, otporni i tvrdoglavi. No iza vaših čvrstih zidova nalazi se srce od zlata. Ponekad vam je teško izraziti se, ali to je zato što imate tendenciju da osećate sve odjednom.

Osetljivi ste i brižni, volite da se smejete. Vi ste vrlo šarmantni i hrabri tako da uvek napravite veliku senzaciju gde god se pojavite. Ništa vas ne veseli kao kad treba zavrnuti rukave i obaviti posao.

Ponekad se borite s prošlošću ali čim sve to otpustite vaš život će se promeniti na način koji nikada niste mogli ni zamisliti. Uskoro ćete doživeti veliko olakšanje, ostvariće vam se ono za čim ste čeznuli dugi niz godina. Nemojte se boriti. To je za vaše dobro, i vi ćete biti sretni zbog toga.

Decembar

Dragi kamen: Plavi cirkon

Pas: Collie

Cvet: Božićna zvezda

Miris: Kafa s amaretom

Ako ste rođeni u decembru, znači da ste vesela, duhovita osoba koja uživa u toplini, udobnosti i boji. Volite red i organizaciju, a potrebno je oboje kako bi stvari funkcionirale. Vi delujete ponosno, mirno i hladno spolja, ali puno osećanja pliva ispod i uprkos vašim najboljim naporima, ponekad mehur izroni.

Volite razmišljanje i stvaranje, a najsretniji ste kada ste u opuštenoj atmosferi. Imate grupu pomno odabranih prijatelja uz vas i vrlo ste zaštitnički nastrojeni prema svom privatnom životu. Vi ste tradicionalni, skromni i marljivi.

Uskoro ćete doživeti buđenje. Vaš život će krenuti u smeru koji niste zamišljali. Moglo bi vam biti teško u početku, ali prihvatite ovu promenu. Možete podneti više nego što mislite da je moguće. Shvatićete da vam je to suđeno.

KAKVA MU ŽENA TREBA: ŠKORPION TRAŽI ODANU A OVOM ZNAKU TREBA VATRENA

SAZNAJ ODMAH: VREME TVOG ROĐENJA PRECIZNO OTKRIVA KOLIKO SI STRASTVENA U KREVETU