in

ZABRANJENE STVARI U KREVETU IPAK POSTOJE: SAZNAJTE KOJE

Spavaća soba može i treba da bude mesto slobode i uživanja u nesputanim ljubavnim avanturama, ali ipak postoje neke stvare koje ne treba pričati ili raditi.

Kritikovanje partnera: ništa ne može da uništi trenutak kao kritika seksa. Ako on radi nešto što se njoj ne sviđa, treba mu jednostavno reći: “Baš bih htela da…”

Pominjanje posla, bivšeg partnera/-ke ili majke: Ovo nije potrebno posebno obrazlagati. Osim toga, seks je odličan način za zaborav naporne svakodnevice.

Glumljenje orgazma: Osim što je neiskreno prema partneru, doprinosi tome da partner nema priliku da sazna i nauči šta partnerka voli.

Neodlučnost – Kad partner/-ka pita svog partnera/-ku šta želi da proba, ne treba: “Svejedno…”. Treba znati šta se želi, a šta ne.

Upoređivanje sa drugima: Odlino je čuti savete prijatelja, ali ako pričaju da je njihov seks uvek kao “vatromet”, nemojte sozvoliti sebi da loše mislite o sopstvenom seksualnom životu.

Preterivanje sa pripremama za seks: Lepo je istuširati se oprati zube pre odlaska u krevet, ali treba biti spreman za prepuštanje strastima i uprkos npr. neizdepiliranim nogama

KOJE VRSTE HRANE NE IDU ZAJEDNO: ZA KOLU I PICU ZNAMO ALI NAMIRNICA KOJU UZIMAMO UZ JAJA ĆE VAS ŠOKIRATI

SEDAM ŠMINKERSKH TRENDOVA KOJE MORATE IZBACITI IZ GLAVE