in

ZA KAKVU LJUBAV SU STVORENI: VAGA TRAŽI OZBILJNU VEZU, STRIJELAC ZA PARTNEROM AVANTURISTOM

Evo što vaš znak govori o vašem ljubavnom statusu.

OVAN


Puni ste života i energije. Razumni ste u gotovo svim sferama života i vodite se logikom. Rođeni ste vođa i volite da budete glavni u vezama. Želite da vaš partner žudi za vama. Kada se zaljubite, razmišljate logički i ne brzate. Vaša je ljubav postojana, topla i nežna, baš poput plamena jer ste vatreni znak.

BIK


Volite da ste glavni, ali obožavate da uživate. Kada dođe do fizičke privlačnosti, vrlo lako vas je osvojiti. Vrlo ste osećajni i razumete sopstveno telo. Jednom kada ste u vezi, opušteni ste i uživate, a jednog dana biste želeli da živite sa svojom srodnom dušom izvan grada, okruženi prirodom.

BLIZANCI


S vama je uvek zabavno. Rečiti ste i prepuni novih ideja. Lako impresionirate osobe svojim znanjem i optimizmom. Ali, veliki ste romantičar, ne volite da budete sami i kada se zaljubite, jako se vežete za partnera. Morate da se podsećate da se smirite kako se ne bi činili očajnim jer u dubini duše jedino što želite jeste da provedete svaku sekundu uz svog partnera. Znate da je za opstanak veze najbitnija dobra komunikacija.

RAK


Iako ste zaljubljivi, vrlo ste oprezni. U vezi tražite pravog partnera, nekoga ko će jednako učestvovati u vezi kao i vi. Odlično slušate i beskrajna ste podrška svom partneru. Imate odličan smisao za humor i uvek nasmejete partnera.

LAV


Nemate problema s pronalaskom ljubavi, zahvaljujući vašoj harizmi, energiji i samopouzdanju. Odani ste i kada se zaljubite. Volite svoju slobodu, ali kada uđete u vezu, onda je to na duge staze. Možete biti ljubomorni i posesivni pa vas treba podsećati na to koliko ste voljeni. Imate i veliki ego, ali ponekad je to stvarno slatko.

DEVICA


Pokušavate da ispadnete hladni, ali potajno se bojite ranjivosti. Teško vas je pročitati , ali kada se zaljubite, potpuno se predate. Ponekad frustrirate vašeg partnera jer nije siguran šta se događa u vašoj glavi, a uvek se nešto događa. Ljubav vas potpuno obuzima, a lakše vam je biti hladan i ljubomoran nego smiren i srećan. Dragi ste, strpljivi i lako vas je zavoleti i to morate imati na umu.

VAGA


Jako ste organizovani i orijentisani na postizanje cilja. Što se tiče ljubavi, savršeno ste srećni i s njom i bez nje. Zbog toga se nikada nećete zadovoljiti osobama koje vas ne zaslužuju već ćete biti u vezi samo s onima koji vas poštuju. Obično dugo čekate kako biste osobi stavili do znanja da ste spremni za ozbiljnu vezu jer ste iskreni i prema sebi i prema njima i znate koliko vredite. Kada ste u vezi, glavni vam je prioritet održavanje mira pa komunicirate jezikom razuma.

ŠKORPIJA


Vrlo ste vatreni i se*sualno motivisani pa često sledite želje tela. Ljubav vam je sve, jako ste strastveni, a vaše veze karakterišu drame i agresija. Brzate s vezama, ali čak i kada se raspadnu, ne očajavate jer ste ubrzo u novoj vezi. Jako ste tvrdoglavi i razmaženi. Bolje vam odgovaraju mirni i staloženi znakovi kao što su Ribe ili Rak.

STRELAC


Za vas je ljubav pustolovina. Slobodnog ste duha i nemate strahova. Kada se zaljubite, nemate inhibicija. Jednostavno idete celim srcem i telom u to, a vaša vas inteligencija vodi do inteligentnih partnera. Ne volite dugo da ostajete na istom mestu, volite putovanja i avanture, a skrasićete se sa nekim ko se nikada ne želi da se skrasi.

JARAC


Nemate vremena za veze koje ne vode nikuda. Više volite da radite prema nekom cilju, kao što je zajednička budućnost. Sve stvari u životu doživljavate vrlo ozbiljno i nemate strpljenja za osobe koje nisu takve. Želite da se skrasite i imate miran, ugodan porodičan život. Volite da budete zaljubljeni, ali klonite se ludih strasti. Želite da vaš partner bude vaš najbolji prijatelj.

VODOLIJA


Imate veliko srce. Kada ste zaljubljeni, pružate svu svoju pažnju i vreme osobi koju volite. Vaša nesebičnost čini vas neverovatnim ljubavnikom. Žudite za strastvenom i ludom ljubavi bez koje ne biste mogli da živite. Ne morate da igrate nikakve igrice, samo je potrebno da nađete pravu osobu. Jednom kada je nađete, nećete je nikada pustiti.

RIBE


Šarmantni ste i otporni. Jednako tako ste i osetljivi pa svaka bol koju doživite ostavlja ožiljke. Bojite se slomljenog srca, ali više od toga se bojite da se nikada nećete zaljubiti. Kada ste zaljubljeni, svađa s partnerom može vam upropastiti dan, ali jednako lako vam ga može popraviti jedan kompliment. Ne volite da nervirate ljude – pa ste spremni na kompromise, ali pazite da ne izgubite sebe.

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. JUNA 2019: BUDE SE NEKE STVARI IZ PROŠLOSTI KOJE NE MOŽETE KONTROLISATI

ŠTA SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA O MUŠKIM ZNACIMA HOROSKOPA AKO ŽELI BITI SREĆNA