in

ZAŠTO ĆE VAS STRELAC PREVARITI I KAKO PREPOZNATI KADA ON VARA

Popularna internet stranica za upoznavanje sprovela je istraživanje o tome koji znak Zodijaka najčešće dolazi u situaciju da prevari svog partnera.

Apsolutni prvak u neverstvima je Strelac.

Ovim rezultatima su mnogi ostali zatečeni, pošto su Strelci uglavnom bili poznati kao lojalni i verni partneri.

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljubu nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da Strelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim.

Zanimljivo je da su strastvene Škorpije prema rezultatima na poslednjem mestu lestvice preljubnika.

Naime, oni “ne stignu” da prevare svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi tj. veze koju odmah žele da ostvare.

Zašto Strelac vara?


Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada oseti da nema dovoljno poštovanja i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje da razmišlja o tome da li postoji za njega neko bolji. Time sebi otvara put za neveru.

Zašto će vas Strelac prevariti i kako prepoznati kada Vas on vara!

Kako prepoznati da Strelac vara? Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljube kod njega možete da primetite povećano interesovanje za sukobe i svađe koje ne vode nikuda. Na taj način manifestuje se osećaj griže savesti koji ga obuzima zbog nevere.

ONI SE NE TRPE NIKAKO: OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU NAJVEĆI SUPARNICI ZODIJAKA

SAMO OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE TE UVEK TRETIRATI KAO PRINCEZU