in

ZAŠTO MUŠKARCI OTKIDAJU NA ŽENE KOJE ŽIVE MUŠKI

Devojke se smatraju „finijim polom“ u poređenju sa muškarcima. Ovo je uglavnom zbog nepisanih pravila koja diktiraju ponašanje „prave“ dame i koja devojke moraju da poštuju kako bi privukle muškarce. Međutim, postoje i određena ponašanja koja nisu toliko damska, a potpuno će oduševiti muškarce.

Iako muškarci nisu previše ludi za devojkama koje se ponašaju kao oni, postoje određena „muška“ ponašanja koja su im itekako atraktivna.

1. Muški poslovi

Onog trenutka kada muškarac shvati da neka devojka sama može da izađe na kraj sa kablovima za kompjuter i malim popravkama po kući bez straha da će joj pući nokat – osetiće potrebu da je zaprosi.

2. Može da podnese alkohol

Kokteli su uglavnom piće izbora za većinu devojaka jer ne žele da preteraju sa pićem i ispolje ponašanje koje nije damsko. Međutim, muškarci imaju nešto drugačije mišljenje. Zapravo, vrlo često su impresionirani kada vide devojku koja pije „muška“ pića – i nije pijana.

3. Glasno smejanje

Za muškarca ne postoji ništa privlačnije od devojke koja ima smisao za humor i ne plaši se da se od srca ismeje. Ništa nije privlačnije od zaraznog ženskog smeha.

4. U stanju je da se sama brani

Nasilje ne dolazi u obzir kada je damski priručnik u pitanju. A kada je ono neizbežno, devojka bi trebalo da potraži muškarca koji će joj braniti čast dok ona u ćošku sve posmatra sa ućasnutim izgledom lica.

Iako je ovo mišljenje izuzetno seksističko, žene generalno izbegavaju fizičko nasilje. Ali svaki muškarac će biti impresioniran kada vidi devojku koja je stala sebi u odbranu.

5. Jede šta voli

Većina devojaka jede manje jer se brine o svojoj liniji i vrlo često se okreću raznim salatama i izbegavaju stvari koje vole kako se ne bi ugojile. Devojke koje se ne „plaše“ da na naruče meso i krompir uvek će biti seksi muškarcima.

Biti zdrav je jedna stvar, ali uskraćivanje određenih stvari je potpuno druga. I dalje možete da budete zdrave i uživate u hrani koju volite, sve dok to činite umereno i bez preterivanja.

6. Nema problema sa svojom seksualnošću

Za mnoge devojke ovo je posebno osetljiva tema, ali muškarci vole dame kojima nije problem da pričaju o svojoj seksualnosti – pogotovo o stvarima koje voli, a koje ne. Ovo je posebno tačno ako ste u vezi jer je jako važno da se oba partnera seksualno poklapaju i razumeju.

7. Ne krije osećanja

Zato što muškarci veruju da je pravilo da su oni ti koji moraju da naprave prvi korak potpuna budalaština. Zapravo, oni bi bili oduševljeni da im devojka prva priđe.

Podjednako mrze i igre nagađanja koje moraju da igraju kada su u pitanju ženske želje, misli i osećanja.

OTKIJTE ZAŠTO NE TREBA IGNORISTAI INTUICIJU

OVO SU DŽIBONIJEVA SUPRUGA I SIN KOME ON ZAPRAVO NIJE BIOLOŠKI OTAC