in

ZAŠTO NEMAŠ SREĆE: RAKOVE ISKORIŠTAVAJU TOKSIČNI LJUDI, DJEVICE UBIJA PERFEKCIONIZAM

Ovan

Kao i neki drugi znakovi, Ovnu je teško kad mu život počinje stagnirati. Potraga za rastom i poboljšanjem sebe slabi kada nemate postavljene izazove. Shvatite koje su stvari previše nezanimljive u vašem životu i to promijenite.

To bi mogao biti posao koji ne nudi perspektivu, partner s kojim niste uistinu povezani ili samo nedostatak strasti, piše Expanded consciousness. Pronađite način da vratite plamen koji će vas potaknuti da se krećete prema naprijed.

Bik

Vi naporno radite i to znate, ali ponekad ste malo preambiciozni sa svojim projektima. Usredotočite se na kanaliziranje sve svoje energije na jedan projekt.

Ako utrošite napor na više zadataka, možda ćete na kraju biti uzrujani i razočarani zbog toga što niste uspjeli učiniti sve kako ste zamislili.

Uvijek je bolje raditi nevjerojatno dobro samo nekoliko stvari, nego odraditi osrednje puno stvari.

Blizanci

Blizanci uistinu napreduju u životu kada su redovito stimulirani. To znači da ste svoja najbolja verzija kada živite punim plućima. Život vas vjerojatno deprimira kada ne uspijete zadovoljiti svoju potrebu za doživljavanjem novih stvari.

Ne zaboravite odvojiti vrijeme za upoznavanje novih ljudi, za gradnju novih odnosa, te za učenje i otkrivanje novih stvari.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JANUAR 2019-TE: PRVI PETAK U NOVOJ GODINI, OČEKUJTE POJAČANU INSPIRACIJU DANAS

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: NAPOKON OPUŠTENOST IZMEĐU VAS I PARTNERA