in

ZAŠTO SVI VOLIMO PRVI ZNAK ZODIJAKA – OVNA?

Ovan, kao prvi znak u zodijaku želi biti uvek i u svemu prvi. Osobe rođene u znaku Ovna su željne dinamike, brzine i takmičenja.

Ovnovi su veoma aktivni, brzi i snažni, a ubrajaju se u vatrene znake, pored Lava i Strelca. Ponekad su brzopleti, ali u njihovoj prirodi je to, da sve brzo rade, pa često pogreše. Oni ne vole da rade više stvari odjednom, već da svaki posao odrade temeljno i do kraja.

Veruju u sebe, ali i u druge i zbog toga su večiti optimisti. Dešava se da se naljute na druge i često su nervozni.

Ovnovi vole akciju, pa tako ne propuštaju šanse, kada im se ukažu prilike. Misle glavom i ne dozvoljavaju drugima da utiču na njih. Veoma su energični i hrabri, a obožavaju da rizikuju. Poneki Ovnovi zbog toga vole da se kockaju i klade.

Imaju veliku energiju koja ih čini mladim i kada to zapravo nisu. Vole spontane odnose, pa tako pristupaju sa drugim ljudima, spontano, zbog čega ih mnogi vole. Reaguju na prvu loptu, vrlo impulsivno. Ovan voli da dominira, veoma je strastven s obzirom na to da je vatreni znak.

Oni su hrabri, pa zato često otkrivaju svoja osećanja, jer se ne plaše da pokažu šta osećaju. Kada im se neko ne dopada samo ga izbegavaju, dok kada im se neko dopadne oni to umeju da pokažu vrlo uočljivo.

Ovnovi vole pobedu, ali ako izgube, nisu besni niti osvetoljubivi. Ne trpe naređenja niti dobronamerne savete. Ne vole da im se neko meša u poslove. Moraju po svaku cenu da sačuvaju dostojanstvo, bez obzira na to o čemu se radi. Tu su itekako tvrdoglavi.


Ovnovi umeju biti vrlo maštoviti, ponak sanjari, a najčešće ostaju deca u duši. Osobe koje ih okružuju, ne prestaju da iznenađuju svojim postupcima.

SVE NJEGOVE TAJNE: OVAN NEZASITAN, VODOLIJA NAJDIVNIJI, BLIZANCI PREVIŠE PAMETNI

EVO KAKO DA NA FOTKAMA ISPADNETE ŠTO LEPŠI