in

ZAVEDI GA DA POLUDI ZA TOBOM: OTKRIJ KAKVA ŽENA PRIVLAČI KOJI HOROSKOPSKI ZNAK

Devica

I muškarac Devica će najpre zapaziti fizički izgled žene i voli one koje su doterane, ali ne napadno već svedeno i sofisticirano. Probirljivi su i svaki detalj im je bitan, ali ono što ih magnetski privuče kod žene jeste inteligencija i zanimljiv razgovor.

Vaga

Njega će neosporno privući ona koja je lepo obučena i koja ima stila. ali to je samo prvi korak, bitno im je da i prilikom prvog razgovora steknu utisak da je iskrena i da nema ničeg skrivenog iza kulisa.

Škorpija

Muškarca Škorpiju privlače strastvene žene, one koje znaju šta žele, kako u životu tako i svakom trenutku. Vole one koje imaju jasan stav i ne boje se da ga iskažu, koje imaju volju i energiju.

Strelac

On voli direktne i iskrene, sa kojima može pre svega ostvariti prijateljski odnos. Bitno je da prilikom prvog susreta ostavite utisak zabavne osobe, koja voli život, ali istovremeno i dozu ozbiljnosti i da sa vama može pričati i o ozbiljnim temama, da ne idete kao muva bez glave.

Jarac

Njih zanimaju ambiciozne i uspešne žene, koje imaju jasan cilj šta žele da postignu u životu. Ukoliko pokrenete priču na ovu temu sigurno ćete ga zainteresovati. Ozbiljni su i rezervisani, a isto takve im se i dopadaju.

Vodolija

Oni vole inteligentne, šarmantne žene za koje ne postoji tabu tema. Neće ih privući ona koja odmah odaje svoju osećajnu stranu i preteranu emocionalnost, već kvalitetna priča i stav.

Ribe

Muškarac rođen u ovom znaku voli romantične i osećajne žene. Želi da bude sa onom koja može učiniti da s epored nje oseća sigurno, ako ima tu dozu tajanstvenosti taman toliko da ga podstiče da uvek razmišlja o njoj.

OVO JE NAJGORA ASTRO KOMBINACIJA: OVA DVA PARA NEĆE NIKADA USPJETI ZAJEDNO

KAKO DA PONOVO RASPLAMSAŠ VATRU KOD NJEGOVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA