in

ZA ŽENE U OVA 3 ZNAKA KAŽU DA SU NEZASITE: OSIM AKO ZNATE OVE TRIKOVE

Njih ne interesuje šta im okolina priča iza leđa – prepuštaju se i uživaju u svakom trenutku. Dame u ova tri znaka su definitivno najstrastvenije u celom horoskopu. Imate li dovoljno hrabrosti i energije da probate da ih ukrotite?

3. OVAN


Ako želite da budete sigurni da ste je osvojili, morate da budete potpuno sigurni da ste je zadovoljili, jer će inače bez premišljanja odlepšati dalje. U se*su bez problema govori i pokazuje šta joj se dopada, tako da vam ne ostavlja prostora za preispitivanja. Na vama je samo da joj ispunite želje, ukoliko želite da je zadržite.

2. BLIZANCI


Za Blizance uvek važi izreka da imaju dva lica, a slično je i u ljubavi. S jedne strane deluju kao žene stvorene za divlji se*s, a s druge strane kao nežna bića koja bi samo razgovarala i mazila se. I istina je da žele oba. Ukoliko joj uskratite jedno od ta dva, baš kao i Ovnovi, pobeći će kod nekog spremnijeg da joj udovolji.

1. RIBE


Iako ne deluju kao živa vatra, kada žena Riba izabere svog muškarca, otvoriće mu potpuno novi pogled na se*s, posle koga ništa više neće biti isto. Žene Ribe retko varaju, ali se zato vrlo lako i brzo hlade, pa se potrudite da im održite pažnju u krevetu tako što ćete stalno isprobavati nešto novo sa njima.

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA SVOJU SLABU TAČKU KOJA GA ODAJE: OVAKO ĆEŠ ZNATI DA LI TE ON LAŽE

ŠARMANTNI ALI VELIKI MANIPULATORI: OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU NAJVEĆI LAŽLJIVCI U HOROSKOPU