in

ZBOG ČEGA ĆE TE ON OSTAVITI: OVAN OSTAVLJA KAD STRAST NESTAJE, STRELAC JE NEODLUČAN

Ovan ostavlja kad strast nestaje

Ovnovi se obično zaljubljuju brzo, intenzivno i cijelim svojim srcima. Odnos s njima je dinamičan i strastven, a njihova osjećanja su ekstremno duboka. Ipak, oni su vrlo bezobzirni u ljubavi. Borbe s njima su prilično česte, tako da začarani krug svađe i mirenja može trajati duže vrijeme.Ili, dok strast ne nestane. Čim se to dogodi, oni će prekinuli vezu i tražiti nekog drugog. Oni mogu funkcionirati samo s nekim tko je stalni izazov za njih.

Bik ne voli otići

Može se reći da su Bikovi pravo oličenje odanosti i vjernosti. Oni se neće vezati za bilo kojeg, ali kada puste nekoga blizu njih, oni ga namjeravaju zadržati do kraja života, piše ženskimagazin.rs. Međutim, ono što je važno u odnosu je strast. Ukoliko ljubavni život ne funkcionira dobro, moguće je da će prevariti partnera. Ipak, oni nikada neće priznati to svom partneru, niti će ga napustiti.

Blizanci ne ostavljaju, ali daju razloge da ih partner ostavi

Članovi ovog znaka su generalno vrlo lojalni i ne vole napuštati, ali oni mogu dovesti svoje partnera u situaciji da ih ostave. Ponekad muče svoje partnere, koketiraju s drugima, i daju razlog da ih napuste. Jedini način da ih držite u vezi je da ih okupirate, primjerice, da ih učinite ljubomornim za promjenu.

STRELAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: SAMO ONI SU NAJJAČI ZNACI U HOROSKOPU