in

ZBOG ČEGA SVAKA VAŠA VEZA ZAVRŠI RASKIDOM: OVNOVI SU TVRDOGLAVI, DJEVICE PREVIŠE ZAHTEVNE…

Rak

Pretjerana dramatičnost, obraćanje previše pažnje i trošenje živaca na sitnice način su na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose. Ako su povrijeđeni, vrlo lako pronalaze riječi koje partnera bodu ravno u srce.

Za neke bitnije stvari u stanju su se duriti mjesecima, pa i godinama, stalno ih nabijajući na nos. Ako uđu u destruktivnu fazu, neće se libiti da napakoste partneru.

Lav

Lavovi mogu da dođu u situaciju da vezu počnu da analiziraju do najsitnijih detalja što može naprosto postati previše drugoj strani. Vole biti zaljubljeni i u ljubavi s nekim, ali njihov strah da će to prestati, sumnje u partnera i iščitavanje nepostojećih signala vodi ih u začarani krug u kojem više niko ili ništa, ne može zadovoljiti njihova očekivanja, jer ne traže nešto konkretno.

Djevica

Sa pripadnicima ovog znaka partner treba da zna da je prvo i najbitnije pravilo – o Djevicama morate brinuti i ispunjavati sve njihove želje. Najveću štetu i sabotažu veze nanose pasivnom agresijom, očekivanjem da im partner čita misli i sve podredi njima.

Prije raskida dugo će zvocati i onda samo ućutati, s nadurenim licem i nosom podignutim u nebo.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA NIKO NE MOŽE DA SLAŽE NIKADA!

TVOJI LJUBAVNI TRANZITI U IDUĆIH 9 GODINA: EVO KADA ĆEŠ UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA