in

ŽELIŠ DA GA OSTAVIŠ, ALI JEDNOSTAVNO NE MOŽEŠ: LJUBAV OVIH ZNAKOVA VAS VRAĆA KAO MAGNET

Želite da odete, ali njihova ljubav kao MAGNET uvek vraća nazad!

On je – Ovan!

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

Oni ne beže od izazova, u stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško da dostigne, to samo povećava njegov interes. Recite im “ne” i to je kao da dodajete benzin na vatru; ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoj interes u istoj meri, počinju da se ponašaju slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno ne može da se odluči za samo jedan komad.

Za Ovna, familijarnost može dovesti do nezainteresovanosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zaslepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sija nije zlato. Muškarci i žene u znaku Ovna ponekad se kreću tako brzo da ne mogu uopšte da shvate s kim imaju posla.

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete da zadržite njegov interes, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, jer to je kao da pokušavate da prikujete oblak na jednom mestu.

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijim godinama života. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.


Iako mnogi vole da ukažu na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Oni imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno. Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadržai stvari svežim i dovoljno zanimljivim, oni su žestoko odani partneri.

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je posebno istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj šou, postoji veliki potencijal za ljutnju, pa čak i “zlostavljanja”. Oni će želeti da dominiraju, jer je njihova tamna priroda takođe voli i kontrolu.

Oni mogu da pokušaju da upravljaju svakim aspektom voljene osobe i pobesne kad ona ne želi da sarađuje ili drži se njegovog plana. Oni će imati vrlo malo kontrole nad svojim emocijama i imaju tendenciju da za sobom ostavljaju slomljena srca i potpunu destrukciju.

Tamna priroda Ovna može od odanosti da napravi vrlo fluidnu definiciju. Oni mogu da budu skloni prevarama, ali zbog njihovog povratka propraćenog lepim gestovima i dalje će biti u mogućnosti da osvoje partnera. Ovan i telesnost i strast idu ruku pod ruku, bilo da se gleda svetla ili mračna strana.

Njima je potreban fizički dodir, ali nisu skloni čednim igrama. Morate da budete hrabri i direktni ukoliko želite da ga zainteresujete. On se baca odmah na stvar i želi da vas konzumira. On želi da se izgubi u vama i dovede vas do toga da se i vi izgubite u njemu. Njegova strast može biti toliko intenzivna da vas može zastrašiti.

Kada dominira njegova mračna strana, Ovan se ponaša kao dete koje plače usred noći za bocom i budi svoje vrlo umorne roditelje. To nije svesni sebični plan, već inherentna potreba koja je top prioritet.

Oni žele ono što žele, kada to žele i uglavnom nemaju previše obzira prema onome ko se nađe na putu prema ostvarenju te želje.

Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoleti. On je privlačan, zabavan i voli dobar provod. On je zaista zainteresovan za vas i postavlja pitanja koja se niko drugi ne usudi da pita. On je jedan od retkih znakova koji istovremeno može da vas privuče veoma blizu, a da se istovremeno molite za oslobođenje.

Njegovi partneri će se izgubiti u svojoj strasti svedočeći iskonskim potrebama Ovna koje samo njihovi partneri mogu da ispune.

KAKAV JE ON KADA VOLI: OVNOVI SUSPREMNI NA SVE, BIKOVI KALKULIŠU, RIBE OPIJA ROMANTIČNOST

7 RAZLOGA ZAŠTO JE LAV DOBAR IZBOR ZA LJUBAVNU VEZU