in

ŽENA RIBA: NAJŽENSTVENIJI ALI I NAJKRHKIJI ZNAK ZODIJAKA

Ženske ribe takođe ne zanimaju poslovi koji se ne slažu sa njihovim opštim stilom življenja i razmišljanja, odnosno pre svega sve one profesije koje zahtevaju agresivnost u nastupanju; snalažljivost; žustrinu i izvrtanje činjenica. Upravo zato, ženske ribe nikada neće biti uspešni političari ili vođe; neće raditi kao menadžeri ili trgovački putnici – jer ukoliko u nešto i same ne veruju, predstavnice ovog znaka neće želeti da ljudima daju lažnu nadu i da ih na bilo koji način prevare.

Kako su po pravilu veoma senzualne, žene rođene u znaku ribe su naklonjene sferi umetnosti (glumi; slikarstvu; muzici), ali i modi koja je u svakom smislu jedna od njihovih „slabih tačaka“.

Pored umetničkih kategorija, žene ribe mogu da se bave svim onim zanimanjima u kojima mogu da se osećaju korisno (pa veoma često volontiraju tj rade bez ikakve novčane nadoknade), ili da pomažu ljudima i da ih motivišu (pa se pronalaze u poslovima kao što su – lekari, motivacioni govornici; socijalni radnici; nastavnici; psihijatri).

Odnos žena u znaku ribe prema novcu – ženske ribe nisu materijalisti, ali po pravilu vole da žive lagodan život i da troše zarađeni novac pre svega na kvalitetne komade odeće i obuće.

Ženske ribe vrlo teško prihvataju da zavise od svog partnera ili porodice u materijalnom smislu, i u po tom pitanju su veoma samostalne i počinju da zarađuju veoma rano (rade različite poslove za vreme studija; rade više poslova u isto vreme).

Sa druge strane, žene ribe su veoma darežljive i nesebično daju ili pozajmljuju novac bliskim prijateljima, porodici ili poznanicima koji se nađu u teškoj finansijskoj situaciji; veoma često žene rođene u znaku ribe daju novac u humanitarne svrhe.

Najbolja zanimanja za žene u znaku ribe su – modni kreator; stilista; slikar; vajar; pesnik; glumac; pevač; fotograf; novinar; frizer; šminker; kozmetičar; učitelj; vaspitač; lekar; psihijatar; psiholog; pedagog; farmaceut; socijlni radnik; motivacioni govornik; humanitarni radnik.

Žena u znaku ribe – zdravlje

Najznačajnije i najučestalije zdravstvene tegobe od kojih pate osobe koje su ženski predstavnisi znaka ribe, su problemi sa stopalima, cirkulacijom, limfnim i nervnim sistemom.

Veoma su česti otoci stopala i donjih ekstremiteta, zbog otežane limfne drenaže ili pak zbog neadekvatne obuće na visoke štikle, a koju predstavnice ovog znaka obožavaju da nose (i time optereećuju i oštećuju kičmeni stub, koji je „nosilac“ tj osovina čitavog tela).

Kod ženskih riba, česte su periferne neuropatije, problemi sa proširenim venama i sa cirkulacijom uopšte; osobe rođene u ovom znaku imaju i probleme sa srcem i sa funkcijom bubrega (posebno u starijem životnom dobu).

Glavobolje, posebno one migrenoznog tipa su pravilo kada je reč o opštem zdravlju ženskih riba, ali one svom zdravstvenom stanju uopšte ne prilaze sa dovoljno ozboljnosti, i može se slobodno reći da su po tom pitnju prilično nemarne.

Kada ipak, zbog nepodnošljivih tegoba, ženske ribe odluče da potraže savet lekara, bude prilično kasno za adekvatan terapijski pristup.

ŽENA STRELAC: NAJISKRENIJI I NAJPOŠTENIJI ŽENSKI ZNAK HOROSKOPA

ŽENA VAGA: SPOSOBNA I SNALAŽLJIVA U SVAKOJ ŽIVOTNOJ SITUACIJI