in

ŽENA RIBA: NAJŽENSTVENIJI ALI I NAJKRHKIJI ZNAK ZODIJAKA

Po pitanju ishrane, ženske ribe su po pravilu veoma ažurne, jer im je veoma važno da uvek imaju besprekornu liniju i da izgledaju zavodljivo i elegantno (iako se i manjim viškom kilograma, ne opterećuju previše). Ishrana ženskih riba je bazirana na svežim namirnicama (pre svega voće i povrće), plodovima mora kao i orašastim plodovima; međutim, veoma često žene u znaku ribe ne mogu da odole nekoj omiljenoj poslastici, koja ih košta viška kilograma i dodatnih sati u teretani.

Poznate žene rođene u znaku ribe

Umetnost i javne ličnosti – Rijana (pevačica); Elizabet Tejlor (glumica); Džesika Bil (glumica); Dakota Fening (glumica); Šeron Stoun (glumica); Dru Barimor (glumica); Vesna Trivalić (glumica); Olivera Katarina (pevačica i glumica); Ursula Anders (glumica); Dženifer Lav Hjuit (glumica); Žilijet Binoš (glumica); Ana Manjani (glumica); Natalija Vodijanova (manekenka); Karolina Kurkova (manekenka); Eva Mendez (glumica); Eva Longorija (glumica); Sindi Kraford (manekenka); Emili Blant (glumica).

Politika – Roza Luksemburg (političar i filozof);

Sport – Jelena Janković (teniserka)

Zaključak – kakve su osobe žene u znaku ribe?

Žene rođene u znaku ribe su modne i stilske „ikone“, sinonim suza dobar ukus, lepe manire i pravu eleganciju.

Žene ovog horoskopskog znaka su fantastičan splet suprotnosti u karakteru; često nepoznanica za sebe i za ljude iz okoline.

Ženske ribe retko svoje potrebe i želje ispoljavaju rečima, pa je potrebno vreme kako bi se otkrile njihove duboko skrivene tajne, i kako bi se proniklo u pravu suštinu njihovog bića.

Kao kćerke boga mora Neptuna, žene ribe odlikuju se izraženom dozom mističnosti i dubokih i neotkrivenih tajni koju kriju i same dubine mora.

Omiljeni parfemi žena u znaku ribe: parfemi sa esencijom morske vode i gardenije, a to su pre svih – Versace „Crystal Noir“; Dior „Diorrama“

Omiljeni odevni predmet žena u znaku ribe: cipele na visoku štiklu; haljine od svile; avangardni i unikatni odevni komadi

Omiljeni modni kreator žena rođenih u znaku ribe: svi kreatori visoke mode; Ralph Lauren; Alexander McQueen

Omiljena boja žena u znaku ribe: ljubičasta; ciklama; metalik-srebrna; bela; tirkizna i noćno plava boja

Omiljeni nakit za žene u znaku riba: biseri; dijamanti; drago i poludrago kamenje

ŽENA STRELAC: NAJISKRENIJI I NAJPOŠTENIJI ŽENSKI ZNAK HOROSKOPA

ŽENA VAGA: SPOSOBNA I SNALAŽLJIVA U SVAKOJ ŽIVOTNOJ SITUACIJI