in

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa

U svojim „pokajanjima“ za sopstvene greške, žene u znaku device su veoma samokritične i stroge prema sebi, ali iako su svesne da su pogrešile, nije retkost da iste greške ponove više puta.

Vrline žena rođenih u znaku device su – marljivost; analitičnost; tačnost; preciznost; otmenost; manirizam; plemenitost; požrtvovanost; saosećajnost; humanost; pravdoljubivost; iskrenost; vernost; mudrost; fokusiranost; spretnost; emotivnost; romantičnost; prefinjenost; visoko opšte obrazovanje i teorijsko znanje; organizovanost; samokritičnost; tolerantnost; odanost.

Mane žena rođenih u znaku device su – sitničavost; neodlučnost; kritikovanje ponašanja i želja drugih; depresivnost; bezvoljnost; nervoza; stidljivost; usamljenički „duh“; nenametljivost; sklonost ka opraštanju tuđih uvreda ili izdatog poverenja; psihička nestabilnost; zatvorenost.

Žena rođena u znaku device kada se zaljubi

Za razliku od muških predstavnika koji su rođeni u znaku device, žene koje pripadaju ovom sazvežđu zodijaka, vruju u pravu ljubav, traže „ideale“ u emotivnim partnerima, i veoma su odane i verne kada se iskreno zaljube.

Međutim, kako su po svojoj prirodi žene u znaku device sklone da prekomerno analiziraju i „proučavaju“ do najsitnijih detalja svaku osobu koja im se dopadne, takva njihova osobina može da „uplaši“ svakog muškarca, i da ga od njih veoma lako udalji.

Žene device nisu spremne da se osamljuju i da „čekaju“ da prava ljubav dođe, već su uvek sklonije da se prepuste površnim flertovima ili kratkotrajnim avanturama dok ne nađu nekoga ko im odgovara „na duže staze“ ili za osnivanje porodice.

U ispoljavanju svojih osećanja, žena rođena u znaku device nikada nije napadna ili vulgarna, već ostaje vrlo dosledna svom damskom ponašanju i otmenosti, pa i najveću strastvenost i duboku zaljubljenost ume da iskaže na veoma prefinjen način.

Zahvaljujući svojoj sposobnosti da analizira i dobro proceni svaku osobu sa kojom je u bližem kontaktu, žena u znaku device ume da bude veoma otvorena i konkretna kada joj se neki muškarac iskreno dopadne.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

ŽENA LAV: ZNAŠ LI ZAŠTO SE ZAPRAVO KAŽE ‘LAVICA KRALJICA’