in

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa

Žena devica nije sujetna niti ohola, i svoje iskrene kritike drugima nikada ne upučuje da bi ih na bilo koji način obezvredila ili povredila, već kako bi ukazala na ono što joj se čini kao samo sitni „nedostatak“ bez kojga bi neka njena bliska osoba bila „sasvim savršena“.

Sa druge strane, iako veoma retko žene device u međuljudskim odnosima i pravim prijateljstvima umeju da se potpuno „otvore“ i da pokažu sve svoje slabosti i strahove, a da često takvo njihovo ponašanje bude pogrešno protumačeno kao potreba za samosažaljenjem ili pak potajna želja da sebe stave u „prvi plan“ i da budu u centru pažnje.

Žene device ne tako retko ostvaruju i prijateljstva sa muškarcima, koji se u njih na kraju veoma lako i beznadežno zaljube, pa kada im na pravi način ne bude uzvraćeno u stanju su da pate i da lako „izađu“ iz prijateljstva sa ženama ovog znaka, a da one same često ne shvataju „gde su tačno pogrešile“.

Kod svojih ženskih prijateljica i drugarica, žene koje su rođene u znaku device, vrlo često zbog svoje skladne spoljne i unutrašnje lepote, lepih manira, otmenog stava i držanja, kao i zbog uvek prefinjenog i damskog ponašanja, mogu izazvati dozu zavisti i sujete, jer su ne tako retko upravo žene device te koje „pokupe“ svu pažnju i koje svima prve „zapadnu za oko“.

Kakva je žena rođena u znaku device na poslovnom aspektu?

Na poslovnom polju žene u znaku device su uvek veoma sposobne, vredne, marljive i po pravilu imaju inteligentan i racionalan pristup svakom problemu ili poslovnom cilju.

Sklonost da veoma pažljivo i ciljano analiziraju i „raščlane“ svaki poslovni predlog ili plan, čini osobe ovog znaka zodijaka veoma organizovanim, metodičnim i perfekcionizmnu uvek sklonim ženama.

U postizanju poslovnih ciljeva i rezultata, žene u znaku device su vrlo spretne i spremne da ulože maksimalno znanje i trud, ali nikada neće biti toliko sujetne da ne priznaju kada pogreše ili pak da slažu kada u nešto nisu dovoljno sigurne ili „potkovane“ teorijskim znanjem.

U svaki posao kojim se bave, žene u znaku device dodaju dozu naučnog razmišljanja, bazičnih matematičkih proračuna ali i maštovitost i kreativnost koja je neophodna kako bi se planovi lakše i brže ostvarili.

Odnos žena rođenih u znaku device prema novcu – žene u znaku device su po svojoj prirodi veoma sklone minimalizmu i skromnosti, pa tako i na svoj novac „gledaju“ vrlo racionalno i uvek su radije spremne da ga potroše na druge nego na sebe, ili da „usreće“ nekog kome je novac više potreban u datom momentu.

Žene ovog znaka nikako nisu materijalisti i škrtice, već su naprotiv uvek veliki humanisti i vrlo su saosećajne prema svim vrstama nepravde kao i prema„životnim jadima“ i teškoćama sa kojima se njihovi bliski ljudi ili pak potpuno nepoznate osobe suočavaju.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

ŽENA LAV: ZNAŠ LI ZAŠTO SE ZAPRAVO KAŽE ‘LAVICA KRALJICA’