in

ŽENA JARAC: AMBICIOZNA, NEUSTRAŠIVA I NE MOŽE JOJ NIKO NIŠTA

Kada žena jarac pronađe svog idealnog emotivnog partnera, ume potpuno suprotno svojoj prirodi, da bude vrlo spremna na kompromise i da brani svoje, jer smatra da će vrlo teško ostvariti kvalitetan odnos i postići poverenje koje joj je neophodno kako bi ostala dosledna sebi.

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku jarca

Muškarci koji privlače žene u znaku jarca, mogu da budu na prvi pogled potpuno pogrešan izbor, jer su vrlo različiti od njih samih. Žene u znaku jarca vole muškarce koji su muževni, ili pak vrlo fizički atraktivni, ili koji su im na bilo koji način potpuno nedostupni.

Takođe, žene jarčevi su zbog svog neiskustva u ljubavi vrlo često sklone da poveruju muškarcima koji su veliki zavodnici ili laskavci, i kada se sa njima upuste u emotivne veze bivaju uvek ili povređene ili pak grubo izigrane, ali za sve partnerove greške obično okrive sebe i neretko upadaju u depresivna raspoloženja i sklone su da se samosažaljevaju.

Pravi partneri koje žene jarčevi traže, moraju da poseduju dozu sigurnosti i samosvesnosti, i da budu spremni da istrpe njene često nagle promene raspoloženja, da prepoznaju vrlo dvosmislene signale i da uspešno „polože“ test vernosti i bezuslovnog poštovanja.

Nije retkost da se žene jarčevi, koje su veliki tradicionalisti po svojoj prirodi, udaju za partnere samo da bi ispunile dužnosti koje im sredina i pravila vremena u kome žive nameću, a da u braku ostanu potpuno „emotivno prazne“ i da svog partnera uopšte ne vole već da ga samo duboko poštuju.

Vernost i odanost kod emotivnih partnera, osobine su koje žene u znaku jarca podrazumevaju, a na njih uzvraćaju uvek istom merom i spremne su da se „otvore“ tek onda kada su potpuno sigurne u partnerovu ljubav i podršku.

Žene jarčevi su vrlo sklone da se zaljube u svoje kolege ili dugogodišnje prijatelje, ali nikada neće izjavama ljubavi ugroziti ono za šta smatraju da nema nikakvog izgleda da uspe kao veza ili bračna zajednica.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku jarca su – osobe rođene u znaku raka; riba ili škorpije, predstavljaju odličnu i vrlo stabilnu kombinaciju sa ženama koje su rođene u horoskopskom znaku jarca.

Takođe, izvesnu dozu emotivne povezanosti, ali bez izgleda za ostvarivanje bračne zajednice ili neke ozbiljnije veze, žene u znaku jarca mogu ostvariti sa muškarcima koji su rođeni u znaku device i bika (a koji kao i sam znak jarca, pripadaju istom elementu „zemlje“, pa stoga imaju jednu dozu izražene kompatibilnosti).

Ženu u znaku jarca, najčešće mogu duboko izneveriti i emotivno potpuno „isprazniti“, muškarci u znaku blizanaca; ovna ili vage, pa je poželjno da žene jarčevi sa osobama ovih pomenutih zodijačkih znakova, ne započinju nikakve ozbiljne veze ili pak da sa njima teže da „izgrade porodično gnezdo“.

Žena rođena u znaku jarca kao prijatelj

Retko koji znak zodijaka je toliko odan, požrtvovan i veran u prijateljstvu kao jarac, a žene ovog horoskopskog znaka su posebno spremne da budu nesebične, i da svojim prijateljima poklone „celu sebe“ i da im pomognu u svakoj situaciji ili životnoj nevolji u kojoj se nađu.

Žene u znaku jarca su poznate kao osobe koje uvek misle pre svega na dobrobit svoje porodice i bliskih prijatelja, i često se u „pažljivosti“ prema drugima izgube i zaborave na sebe.

ŽENA RAK: SENZIBILNA I TAJANSTVENA, PUNA RAZUMIJEVANJA ZA SVE OKO SEBE

ŽENA BLIZANAC: SAMO ONA JE MLADOLIKA I PRIVLAČNA ZA CIJELI ŽIVOT