in

ŽENA JARAC: AMBICIOZNA, NEUSTRAŠIVA I NE MOŽE JOJ NIKO NIŠTA

Žene jarčevi postižu uspehe u zanimanjima kakva su – ekonomija; arhitektura; nauka; medicina; inženjerstvo; politika i diplomatija; kultura; umetnost (pisci; glumci; novinari).

Žena rođena u znaku jarca – opšte zdravlje i najčešće zdravstvene tegobe

Opšte zdravlje žena u znaku jarca, može se generalno smatrati kao dobro u mladosti i srednjem životnom dobu, dok se u starijim godinama nemarnost i nepažnja, koju su žene ovog horoskopskog znaka sklone da pokažu prema svom zdravstvenom stanju, ispoljavaju kao akumulirane tegobe koje su organske ili psihosomatske prirode.

Žene u znaku jarca, najčešće pate od problema sa kičmenim stubom, velikim zglobovima (koleno, rame) i imaju koštane probleme (osteoporoza u starijim godinama) i probleme sa zubima (nekada nasledno imaju loš kvalitet zuba).

Takođe, zbog predanosti poslu, žene jarčevi su sklone da upadaju u razne psihičke tegobe, koje se ispoljavaju nervozom i stresom,depresijom, anksioznošću i nesanicom.

Poznate žene rođene u znaku jarca

Umetnost – Jadranka Jovanović (operska diva)

Javne ličnosti – Ava Gardner (glumica); Marlen Ditrih (glumica); Dženis Džoplin (pevačica); Eni Lenoks (pevačica); Kejt Mos (manekenka); Sijena Miler (glumica); Emina Jahović (pevačica); Dragana Mirković (pevačica); Ivana Mihić (glumica); Dajana Kiton (glumica); Lepa Lukić (pevačica narodne muzike)

Sport – Alisa Marić (šahistkinja); Nađa Higl (plivačica)

Zaključak – kakve su osobe žene rođene u znaku jarca?

Žene u znaku jarca su velika enigma i nepoznanica, kako drugima tako i sebi, jer su vrlo često sklone kontradiktornom ponašanju i neskladu između reči i dela.

Žene ovog znaka su vrlo zatvorene i ograničenih shvatanja za tuđe greške i mane, ali su zato sklone da sebi opraštaju i da se izdižu iznad drugih.

Iako ih vešto skrivaju, žene u znaku jarca su obično pune kompleksa i nesigurnosti, koje svoje korene imaju u lošim porodičnim odnosima i neskladu u kojima često odrastaju, ili pak u neuspesima da ostvare svoje zacrtane ciljeve i želje.

Omiljeni parfem žena u znaku jarca – mirisne note mošusa i jasmina

Omiljeni odevni premet žena u znaku jarca – kvalitetni kompleti; džemperi od kašmira

Omiljena boja žena u znaku jarca – ljubičasta; siva i crna

Omiljeni nakit žena u znaku jarca – belo zlato; biseri i dijamanti

Omiljeno cveće žena u znaku jarca – kale; bele ruže; kaćun i ljubičice

ŽENA RAK: SENZIBILNA I TAJANSTVENA, PUNA RAZUMIJEVANJA ZA SVE OKO SEBE

ŽENA BLIZANAC: SAMO ONA JE MLADOLIKA I PRIVLAČNA ZA CIJELI ŽIVOT