in

ŽENA LAV: ZNAŠ LI ZAŠTO SE ZAPRAVO KAŽE ‘LAVICA KRALJICA’

Žena lav ne dozvoljava sebi da je emocije i strastvenost koju nosi duboko u svojoj prirodi nadvladaju, i uvek je racionalna i promišljena u emotivnim vezama, jer je ona ta koja bira svog partnera, pa po pravilu nikada ne dopušta sebi da bude „izabrana“ ili tretirana kao nečiji „trofej“ ili „lutka“ za pokazivanje.

Kada jednom pronađe svog idealnog muškarca, žena lav je spremna da mu se u potpunosti „preda“ i posveti mu svu svoju pažnju, ljubav, nežnost i podeli svu svoju pozitivnu energiju koje ima na „pretek“, kao i da „otkrije“ svu silinu emocija i strasti koje nosi u sebi.

Ono što nikada i ni pod kakvim opravdanjem žena „lavica“ nije sposobna da oprosti svojim emotivnim ili bračnim partnerima, jeste iznevereno poverenje ili neverstvo u bilo kom smislu te reči, i bez obzira koliko je duboko povređena žena ovog znaka će bez premišljanja „krenuti dalje“ i osobu koja ju je izneverila će u potpunosti „izbrisati“ iz svog života i iz srca.

Veoma često se dešava da muškarci koji za partnerke imaju žene rođene uznaku lava „zaborave“ koliko snažne i ponosne osobe imaju pored sebe, i po pravilu ostanu „potpuno zatečeni“ kada inače ljupka i otmena dama kakva je žena lav, pokaže svoje odbrambene sposobnosti i snagu da se ravnopravno suoči i nosi sa svim problemima kao i njena „jača“ polovina.

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku lava?

Žena rođena u znaku lava, kod muškaraca veoma ceni osobine koje i sama poseduje, pa upravo takve osobe svesno i bira za svoje životne saputnike, i nije spremna da trpi dvolične, slabe i „plitke“ muškarce koji osim praznih reši ili lepe spoljašnjost nemaju ništa drugo da joj „ponude“.

Iskrenost i poštovanje prema ženama uopšte, i tretiranje ženskih lavica kao ravnopravnih a ne kao „slabijeg“ pola, nešto je što se kod odabranih muških partnera podrazumeva, i iako se ne može reći da su po svojoj prirodi i ubeđenju žene ovog znaka feministkinje, veoma su svesne svojih kvaliteta i prava, i spremne su da ih sa žustrinom i odlučnošću „brane“ ukoliko se za to ukaže potreba.

U emotivnoj vezi, žena lav želi da ima puno pravo na svoje odluke, na sopstvenu individualnost i ličnu slobodu, i nikako ne trpi partnere koji joj nameću svoje stavove ili je na bilo koji način ograničavaju i „guše“. Iz takve veze ili braka, žena lav će veoma lako i brzo da „umakne“, jer ukoliko nije srećna i zadovoljna, ona se nikako neće pretvarati i trpeti već će ostati uvek dosledna sebi i iskreno reći partneru šta joj smeta i čime je nezadovoljna, pa ako on svoje ponašanje ne pokuša da promeni, izgubiće svoju savršenu ženu i saputnicu, za kojom će svesno ili nesvesno veoma dugo da pati i čezne.

Ni jedan muški predstavnik zodijaka, nije „imun“ na kompletnost pojave žena „lavica“ i veoma često se dešava da se muškarci veoma lako „beznadežno“ zaljube i da iskreno i vrlo dugo pate zbog neuzvraćene ljubavi, jer žene u znaku lava nikada ne ulaze u emotivne veze iz koristi ili da ne bi „ostarile same“, već se uvek vode iskrenim emocijama i željom da budu srećne i ispunjene.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku lava su – ženama koje su rođene u horoskopskom znaku lava, najkompatibilniji su muški predstavnici znaka vage; strelca ili blizanaca.

Sa druge strane, veoma skladan brak žene u znaku lava mogu da ostvare sa muškarcima istog zodijačkog znaka, kojima često nadomešćuju nedostatke i zajedno čine pravu kombinaciju koja traje „do kraja života“.

Žena rođena u znaku lava kao prijatelj

Ljubazna, velikodušna i saosećajna žena u znaku lava uvek je okružena velikim brojem prijatelja i poznanika, koji joj se vrlo često neskriveno i otvoreno dive i koji je u pravom smislu te reči obožavaju zbog svih kvaliteta koje kao ličnost poseduje.

Žena lav je, kako je već više puta i istaknuto, uvek spremna na pomoć i požrtvovanost, a za uzvrat od svojih bliskih ljudi najčešće ne očekuje nikakve kontrausluge niti hvalospeve, već samo iskrenost i pravu vernost u svakom trenutku, jer iako je veoma sigurna i samosvesna, ženi ovog znaka dodatno imponuje da uvek ima pored sebe „nekoga od poverenja“.

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa

ŽENA RAK: SENZIBILNA I TAJANSTVENA, PUNA RAZUMIJEVANJA ZA SVE OKO SEBE