in

ŽENAMA U OVOM ZNAKU NIJEDNA NIJE NI DO KOLENA: KRASI IH 10 OSOBINA I POTPUNO SU DRUGAČIJE OD OSTALIH

Žene Ovnove lako ćete prepoznati u masi jer su energične i odlučne, vole da budu prve u svemu i rođene su vođe. Ako u društvu začujete glasan, ali srdačan smeh, to mora da je dama rođena u ovom znaku. Evo zašto su one mnogima prosto neodoljive.

1. Iskrene su

Žene Ovnovi su poznate kao direktne i iskrene. One pak nisu nepristojne, ne vređaju, ali će svakom reći ono što misle, bez uvijanja.

2. Vodi ih ambicija

Nestrpljive su i odmah bi sve, pa su za uspeh spremne da naporno i marljivo rade. Upravo se na njih mogu ugledati ostali znakovi.

3. Pršte od samopouzdanja

Iako svaki znak pati od svojih nesigurnosti, žene Ovnovi ih ne pokazuju i uvek se trude da budu pune samopouzdanja. One zapravo imaju mnogo vere u sebe, što pozitivno utiče na njihov profesionalni, emotivni i društveni život.

4. Znatiželjne su

Vole da budu informisane o svemu što se oko njih događa, iako ne pamte ono što im je nevažno. Oduševljavaju ih ljudi, stvari, događaji i u svemu tome vide inspiraciju.

5. Ne idu utabanim stazama

Prirodne su inovativne i u neprestanoj potrazi za nečim novim, za putevima kojima niko nije išao. To ih uzbuđuje, iako ponekad znaju i da zastanu na tom putu.

6. Stroge su, ali empatične

Ove žene su kao vođe čvrste i znaju šta žele, ali imaju i razumevanja za druge, pa nikada nikome neće uraditi bilo šta nažao.

7. Spontane su

Njihova usijana ovnovska glava može ih odvesti u mnogim smerovima, zbog čega život s njima nikada nije dosadan.

8. Vole pravdu

Koliko god nekada znaju da reaguju naglo, jedan su od najpoštenijih znakova u Zodijaku. Vole kada pravda pobeđuje i sve će učiniti kako bi isterale stvari na čistac, kako za sebe, tako i za druge.

9. Odane su

Nema toga što žena Ovan neće uraditi za svoju porodicu, partnera ili prijatelje. U stanju je da dâ srce na dlanu i možete joj se poveriti u bilo koje doba dana i noći.

10. Zabavne su

Srce su svake zabave, druženja i partija i nikada neće stajati po strani i posmatrati, već će držati glavnu reč. Čak i ako jesu šefice, u opuštenijem okruženju će se ponašati ležerno i zabavljaće sve oko sebe.

Kako zavesti ženu Ovna?

Pripadnice ovog znaka vole da zavode više nego da njih neko zavodi. Budući da su čvrste i nepokolebljive, privlače ih muškarci koji im mogu parirati. Vole slobodu, pa u se*su i iskazivanju osećanja nikada nisu stidljive.

Aktivne su, vole da istražuju nova mesta za sastanke i ne komplikuju. Ako im se nešto sviđa, to će i reći, pa im treba neko ko će ceniti tu direktnost. Iako mogu delovati pomalo hladno i pretenciozno, zapravo su nežne duše željne ljubavi i pažnje.

EMOTIVNI ŽIVOT PO HOROSKOPU: RIBE NAJOSJETLJIVIJE, LAV LAKO OTJERA LJUBAV

DA SE ZNA – ŽENA U OVOM ZNAKU JE GAZDARICA NA POSLU ALI I U KREVETU