in

ŽENA RAK: SENZIBILNA I TAJANSTVENA, PUNA RAZUMIJEVANJA ZA SVE OKO SEBE

Ženske osobe koje pripadaju horoskopskom znaku Rak (Cancer), rođene su u periodu između 22. juna i 23. jula. Sazvežđem znaka raka vlada veoma „promenljiva“ i „nestalna“ planeta Mesec, do sam znak ima element „vode“, koji mu u mnogome određuje slaganje sa ostalim zodijačkim znacima i podznacima.

Žena rođena u horoskopskom znaku raka – opšte osobine

Vladajuća planeta znaka raka je Mesec, pa nije retkost da se često smatra da se pod uticajem „mesečevih mena“, menjaju i raspoloženje i razmišljanje, ali i neke druge osobine ženskih osoba koje su rođene u ovom znaku zodujaka.

Žene u znaku raka su veoma senzibilne i tajanstvene, retko su otvorene u ispoljavanju svojih emocija, želja ili stavova, i najčešće su vrlo skromne i stidljive u ostvarivanju kontakata sa svim ljudima iz svoje okoline.

Neke od najvećih vrlina osoba rođenih u ovom znaku zodijaka, jesu empatija i saosećajnost, kao i plemenitost, humanost i stalna želja da se svakome pritekne u pomoć, da se nesebično daruju svi koji nemaju dovoljno ili da se redovno pokaže spremnost na razgovor, razumevanje i reči utehe.

Žene u znaku raka, nekada mogu biti sklone da poznanicima i prijateljima laskaju ili pak iskazuju divljenje, ali nikako nisu manipulatori ili podle osobe, već se na taj način trude da sebe predstave u nekom „prijemčivom“ svetlu, i da prikriju unutrašnje strahove i nesigurnosti, kao i mogućnost da u prijateljstvu ili emotivnim odnosima budu odbačene i ostavljene same.

Žene u znaku raka nikako ne vole samoću i ne tako retko osećaj usamljenosti im donosi duševnu neravnotežu, i sklonost da se preispituju i da upadaju u krize depresije i anksioznosti.

Karakterne osobine i temperament žena rođenih u znaku raka

Ženske osobe koje su rođene u znaku raka, karakterno su veoma nesigurne i sklone da se lako pokolebaju u svojim mišljenjima ili delima, a kako svaku kritiku shvataju vrlo lično, u slučaju nekog neuspeha lako se povlače u sebe i potrebno im je puno vremena da se ponovo „otvore“ i da izgrade samopouzdanje.

Iako vole puno da pričaju, žene ovog znaka su vrlo sklone okolišanju i retko ciljano i direktno diskutuju o problemima ili planovima, već postepeno obrazlažu svaki detalj u nastojanju da pokažu svoju merljivost, trud i predanost onome čime se trenutno bave.

U pokušajima da svima budu na usluzi i da svakome bezrezervno pomognu i budu podrška, žene u znaku raka vrlo često zanemaruju svoje potrebe i troše svoje vreme, i vrlo su nesvesne da nisu u stanju da reše svačiji životni problem ili muku.

Kada se u nastojanjima da budu humane i požrtvovane prema svima, žene u znaku raka u potpunosti „izgube“, vraćanje u surovu realnost i „otrežnjenje“ su nekada veoma teški, jer je vrlo naporno sve početi iz početka.

Žena rođena u znaku raka je veoma romantična, verna, privržena i odana kao emotivna partnerka, a u vezama ili braku najvažniji su joj uzajamna ljubav i poštovanje, kao i lična individualnost i sopstvena sloboda koju teži da sačuva.

Vrline žena rođenih u znaku raka su – otmenost; manirizam; prefinjenost; duhovitost; lepota; emotivnost; strastvenost; pažljivost; saosećajnost; plemenitost; energičnost; prodornost; krhkost; istrajnost; skromnost; humanost; požrtvovanost; vernost; odanost; religioznost; poštovanje starijih od sebe; ljubaznost; tolerantnost; sklonost idealizmu.

ŽENA LAV: ZNAŠ LI ZAŠTO SE ZAPRAVO KAŽE ‘LAVICA KRALJICA’

ŽENA JARAC: AMBICIOZNA, NEUSTRAŠIVA I NE MOŽE JOJ NIKO NIŠTA